ASUS ZenFone 4 Pro se ukázal v benchmarku GFXBench

4× aktualizováno
ASUS ZenFone 4 Pro se ukázal v benchmarku GFXBench
  • Tchajwanský ASUS letos odhalí hned několik modelů z nové řady ZenFone 4
  • Nejvyšší model ZenFone 4 Pro se pochlubí Snapdragonem 835, 6 GB RAM či duálním fotoaparátem
  • K odhalení dojde již 21. září 2017 v Římě

Aktualizováno 15. 8. 2017

Nové výsledky v benchmarku GFXBench potvrzují předešlé informace o výbavě ZenFonu 4 Pro a přidávají další specifikace. Procesor i paměti zůstávají stejné, ale nyní se potvrzuje také 5,5palcový Full HD displej. Duální fotoaparát nabídne 12 Mpx a bude schopen natáčet samozřejmě i 4K videa, ale podle všeho i přední 8Mpx kamerka bude schopna natáčet videa v nezvykle vysokém rozlišení 3 280 × 1 846 pixelů. Telefon také poběží na Androidu 7.1.1 a baterie by měla nabídnout 3 600 mAh.

ASUS ZenFone 4 Pro GFXBench

Aktualizováno 8. 8. 2017

ASUS se chystá ukázat novou generaci telefonů řady ZenFone 4 již v září, ale i přesto, že již zbývá jen pár dní do představení toho o nových telefonech zatím moc nevíme. Bližší pohled nám dnes poskytl leaker Roland Quandt, který poodhalil ZenFone 4 a ZenFone 4 Pro.

Nejprve se zaměřme na ZenFone 4 Pro se Snapdragonem 835, 6 GB RAM a 64 GB interního úložiště. To jsou specifikace skutečné vlajkové lodi, ale pokud se ukáží dnešní informace jako pravdivé, tak cena bude možná lehce „nevlajková“. Pokud by totiž skutečně činila 650 dolarů, pohybovali bychom se po přepočtu a započítání daně okolo hranice 17,5 tisíc korun, což je levnější než třeba Xperia XZ Premium či HTC U11.

To ZenFone 4 má nabídnout nový procesor Snapdragon 630, 4 GB RAM a opět 64 GB interního úložiště. Jeho cena se má ovšem pohybovat kolem 400 dolarů, což nám dává s DPH zhruba 11 tisíc korun, takže telefon spadá přesně do té samé kategorie jako loňský ZenFone 3. Oba telefony mají zároveň disponovat duálním fotoaparátem.

Aktualizováno 28. 7. 2017

Nových modelů řady ZenFone 4 bychom se dle dřívějších informací měli dočkat během září. Nyní došlo již k upřesnění termínu. Nové ZenFony 4 se představí 21. září na tiskové konferenci v Římě, alespoň tak to hlásá pozvánka výrobce.

Asus ZenFone 4

Aktualizováno 21. 7. 2017

Řada ZenFone 4 již byla nakousnuta představením modelu Max. Hlavní akce se však stále ještě čeká a tchajwanský ASUS na ní láká sérií čtyř obrázků. Ty nám kromě náznaku duálních fotoaparátů příliš nenaznačují. Přesto je zřejmé, že představení se blíží. Kromě toho došlo k úniku zřejmých variant začleněných do řady ZenFone 4. Dočkat bychom se tak měli kromě modelu Max ještě ZenFonu 4, ZenFonu 4V, ZenFonu 4 Selfie a ZenFonu 4 Pro.

Původní text z 30. 6. 2017

Pakliže jste pamětníci, jistě si vzpomenete na rok 2014, kdy ASUS představil model ZenFone 4. Zdá se však, že to výrobce příliš trápit nebude a zatímco tehdy šlo o jediný model, letos se dočkáme dle očekávání celé řady ZenFone 4, která logicky přichází po loňských ZenFonech 3. Spekuluje se, že dojde k představení až šesti chytrých telefonů.

Tchajwanská společnost již začala rozesílat pozvánky na svou důležitou akci a my tak víme, že velký den pro ASUS nadejde 21. září, přičemž jako místo konání byla vybrána italská metropole Řím. V pozvánce je také naznačeno, abychom se šli projít po široké straně, což evokuje přítomnost fotoaparátu s širokoúhlým záběrem.

Zdroj: gsmarena.com, gsmarena.com, phonearena.com, gfxbench.com

Diskuze ke článku
Hater
Ta reklama vypada hrozne...
Xwert Is
Xwert Is
Podľa loga kde je vizuál telefónu viem z istotou povedať že vzadu bude duálny foťák a v predu celoplošný displej...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze