ASUS ZenFone 6 je tady. První dojmy přineseme již ve 20:30

4
ASUS ZenFone 6 je tady. První dojmy přineseme již ve 20:30
  • ASUS dnes večer představí novou vlajkovou loď ZenFone 6
  • Přímý přenos s on-line streamem začíná ve 20:00
  • Kompletní první dojmy na mobilenet.cz najdete již o 30 minut později

Jako jeden z posledních představí v roce 2019 svou vlajkovou loď tchajwanský ASUS. O modelu ZenFonu 6 slýcháváme v posledních týdnech velice často a značnou část výbavy již známe. Prozrazen byl například procesor Snapdragon 855 a silná baterie s kapacitou 5 000 mAh. Potěší zachování 3,5mm jacku a nechybí USB-C. Na zadní straně má být duální fotoaparát se 48 a 13 megapixely. Kam ASUS umístí čelní kamerku, to zatím nemůžeme prozradit. Oficiální obrázek ale odhalil, že displej na čelní straně nebude mít výřez.


Samotná tisková konference proběhne ve španělské Valencii dnes od 20:00 hodin středoevropského letního času. Přímo na pyrenejském poloostrově se již nachází zástupce redakce mobilenet.cz, který si již ZenFone 6 mohl vyzkoušet s předstihem. Máme pro vás tak připravené podrobné první dojmy a samozřejmě komentovaný videopohled. Na první dojmy se na mobilenet.cz můžete těšit již ve 20:30 hodin.

Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Celou tiskovou konferenci bude ASUS přenášet on-line na svém YouTubu, a vy tak můžete při tom, až se světu nový ZenFone 6 odhalí. Přímý přenos naleznete již nyní přímo níže v tomto článku.

Diskuze ke článku
Wolf
Tieto články písané amatérom. Hore píšete, že neviete kam umiestnili čelnú kamerku ale potom to negujete tým, že ste si ten smartfón už vyskúšali. -_- Tak tú správu podajte ako prekvapenie ale kto má potom uveriť to, že ak ste mali možnosť telefón vyskúšať neviete, kde v skutočnosti je predná kamera.
αΩ
To je zas uplacených marketingových štráchů/drahot :P

Tentokrát vás předběhla i věčně x-tá Mobilmania :D
https://www.mobilmania.cz/clanky/asus-zenfone-6-je-divocina-ktera-dava-smysl-misto-selfie-si-preklopite-hlavni-fotak/sc-3-a-1345082/default.aspx

Komu se nechce čekat až do 20:30 na finální potvrzení/odhalení, zde je první reálný hands on :)
http://nahnoji.cz/video?id=13219&s=wide

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze