Lenovo Z6 Pro bude mít čtečku v displeji a čtveřici fotoaparátů

5× aktualizováno
Lenovo Z6 Pro bude mít čtečku v displeji a čtveřici fotoaparátů
  • Lenovo Z6 Pro bude oficiálně představeno 23. dubna v Pekingu
  • Model Z6 Pro má disponovat čtyřmi fotoaparáty s možností fotit ve 100 megapixelech

Aktualizováno 22. 4. 2019

Pouhý den před předpokládaným představením došlo k odhalení dalších specifikací Lenova Z6 Pro skrze weibo.com. Displej má mít 6,39palcovou úhlopříčku, drobný kapkovitý výřez a současně integrovanou čtečku otisků prstů. Hardware obstará procesor Snapdragon 855, 12GB RAM a 512GB interní paměť. Na zadní straně se bude nacházet čtveřice fotoaparátů s rozlišením 48 + 16 + 8 + 2 megapixely. Společně by mělo být možné vytvořit snímek se 100 megapixely. Vidět můžeme také informaci o baterii s kapacitou 4 000 mAh.

Aktualizováno 18. 4. 2019

Špičkové Lenovo Z6 Pro bude oficiálně představeno v úterý 23. dubna v Pekingu a již nyní víme, že bude disponovat takzvanou funkcí „Hyper Video“. Dnes se navíc na populární weibo.com objevil teaser, který odhaluje hned čtyři fotoaparáty na zadní straně, z nichž jeden bude umístěn samostatně a zbylé tři se budou nacházet pohromadě u levého horního rohu.

Zástupce společnosti Lenovo zároveň zveřejnil screenshot z AnTuTu, ve kterém telefon dosáhl opravdu úctyhodných 403 077 bodů. Výsledek indikuje, že se bude jednat o nejvýkonnější smartphone na trhu vůbec, který překonává například i Xiaomi Mi 9. Více informací o tomto zajímavém kousku se dozvíme již za několik dní.

Lenovo Z6 Pro AnTuTu

Aktualizováno 12. 4. 2019

Viceprezident společnosti Lenovo, Chang Cheng, skrze weibo.cn odhalil, že chystaný smartphone Z6 Pro bude nabízet podporu moderních sítí 5G. Zveřejnil detail displeje telefonu, na kterém vidíme nejen signál 4G, ale i 5G. Znamená to, že Lenovo Z6 Pro bude mít podporu dvou SIM karet, z nichž jedna nabídne maximálně 4G sítě a další 5G.

Lenovo Z6 Pro

Aktualizováno 10. 4. 2019

Zatímco o dubnovém termínu jsme již věděli, nyní se skrze weibo.com dostalo ven video prozrazující přesné datum představení. Lenovo Z6 Pro bude představeno v Pekingu 23. dubna 2019.

Kromě videa máme k dispozici také podobu telefonu a to díky dvěma obrázkům. Čelní stranu, zřejmě zcela bez výřezu či průstřelu, celou a leskou zadní část s logem Lenovo.

Lenovo Z6 Pro

Aktualizováno 8. 4. 2019

Skrze sociální síť weibo.com nyní unikl oficiální teaser na nové Lenovo Z6 Pro s procesorem Snapdragon 855. Klíčové však je, že bylo prozrazeno dubnové oficiální představení. Konkrétní datum sice chybí, ale nový top model Lenova dorazí nejpozději v horizontu tří týdnů.

Lenovo Z6 Pro

Původní informace z 28. 3. 2019

O Lenovu Z6 Pro neslyšíme prvně. Spekulovalo se, že se představí již během únorového veletrhu MWC 2019. Nakonec se však dřívější informace nepotvrdily. Nyní přinesl gizchina.com informaci, že Lenovo s modelem nadále počítá a představí jej již v červnu letošního roku. Půjde o špičkové zařízení se Snapdragonem 855 a 12GB operační pamětí. Tím největším lákadlem by však měl být fotoaparát.

Viceprezident Lenova, Chang Cheng, se totiž skrze sociální sítě prořekl, že telefon bude mít miliardu pixelů. Ve hře je tak nasazení speciálního 100megapixelového fotoaparátu. Nadcházející telefon má v oblasti fotoaparátu nabízet funkce Hyper Video a Super Macro, k nimž by právě čip s vysokým rozlišením mohl využít. Známe však Lenovo, které rádo a často přehání. Na potvrzení informací si tudíž budeme muset ještě nějaký ten týden počkat.

Diskuze ke článku
Areon
Jen aby ten údaj v ANTUTU co nasbíral procesor v tom Lenovu nebyl PMPO - Poslední moment před odpálením :D
MK
Konečně! Už jsem se bál, že se toho nedočkáme.
Petr
Lenovo nebrat!
Dave
Lenovo umí hlavně pěkně lakovat co se smartphone týče.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze