První informace o Huawei Ascend G330: dvoujádro jako bonus

7

Populární Huawei Ascend G300 se prodává teprve od začátku června. Čínský výrobce Huawei rozhodně nelení a připravuje upgrade v podobě novinky G330. Ta ve své výbavě nabídne již Android Ice Cream Sandwich a dvoujádrový procesor. Zbylá výbava je bezezbytku zachována.

Huawei Ascend G300 mizí z pultů českých prodejen doslova před očima. Pokud se v některé z prodejen objeví, následující týden již není skladem. Tento trhák za cenu kolem čtyř tisíc nabídne 4 palcový IPS dotykový displej, výkonný 1 GHz procesor nebo poměrně kvalitní 5 megapixelový fotoaparát s automatickým zaostřováním. Rovněž i vzhled působí elegantním dojmem.

Huawei Ascend G330 - jak se vám líbí?

Čínský výrobce je si dobře vědom popularity svého zařízení Ascend G300 a údajně připravuje aktualizovanou verzi s označením G330. Ta nabídne podstatně vyšší výkon díky dvoujádrovému 1 GHz procesoru Snapdragon MSM8225 s architekturou Cortex A5 a pamětí 512 MB RAM. Zachována je stejná úhlopříčka displeje 4 palce s nepotvrzenou technologií, ale s největší mírou pravděpodobnosti to bude opět IPS. Uživatel může uložit své soubory do 4 GB interní paměti, které sekunduje slot na paměťové karty typu MicroSDHC.

Huawei Ascend G300 - oficiální fotografie

TIP: Recenze Huawei Ascend G300 – Bojovník s velkým displejem

Datová konektivita je zajištěna bezdrátovými sítěmi Wi-Fi b/g/n a sítěmi 3G. Spojení s počítačem bude v podobě Bluetooth 2.1, momentky z dovolené obstará zadní 5 megapixelový fotoaparát s autofocusem a LED diodou. Nově i na přední straně se bude nacházet kamera pro videohovory. V kapse kalhot novinku ucítíme kvůli vyšší hmotnosti 140 gramů. Operačním systémem bude Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Výrobce zatím G330 oficiálně nepředstavil a zatím tedy ani nevíme, zda se počítá s prodejem také na našem trhu. Pokud se ovšem dostane i na náš trh, v což doufáme, tipuji opět sympatickou cenu kolem 6 000 Kč. Co vy čtenáři? Jste majiteli Ascendu G300? Jak jste s ním spokojeni? Uvítali byste podobného nástupce?

Zdroje: ameblo.jp

Diskuze ke článku
Martas
S G300 jsem velmi spokojen! Funguje tak jak má, zpracování je výborné! Pokud by jeho nástupce měl stejný design který se mi opravdu moc líbí a já vyhrál ve sportce tak bych si ho hned koupil.
Martin
Pokud bude cena zase tak nízká možná ho vyměním za svoji xperii neo, ale cortex a5 se mi nějak nezdá.
Adam
Chystal som sa kupit Huawei Ascend G300 ale este pockam na tento pretoze ak by stal tolko kolko stoji stary Ascend tak nema konkurenciu tych 6000kč mi pride uz dost vzhladom k tomu ze ma dvojjadro a vo podstate sa nic nezmenilo okrem teda vzhladu ale mne osobne sa o dost viac paci G300 ako tento uvidim ked bude v niakej inej farbe.
Dave
Pokuď jde o parametry (velikost, hmotnost, takt procesoru, počet jader, úhlopříčku, nebo typ displeje) je naprosto stejný se starým LG Optimus 2X (údajně dostane i ICS). Takže jediné co je jiné, tak jde o trochu jiný procesor a foťák. A LG se dá mimo jiné dnes koupit za 5999 kč.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze