P(r)ostřelili Motorolu! Chystaný model P40 nabídne Snapdragon 675

aktualizováno
5
P(r)ostřelili Motorolu! Chystaný model P40 nabídne Snapdragon 675
  • Očekává se nasazení 6,2palcového displeje s dírou v levém horním rohu
  • Novinka má být zařazena do programu Android One
  • Na těle bude nejen USB-C konektor, ale i 3,5mm jack

Aktualizováno 3. 1. 2019

Motorola P40 má nabízet zbrusu nový procesor Snapdragon 675 založený na 11nm výrobní technologii. Dále bude novinka lákat na duální fotoaparát, kdy primární nabídne 48 megapixelů se světelností f/1.75 a sekundární 5 megapixelů. Hlavní fotoaparát bude shodný s chystaným smartphonem Redmi Pro 2 od Xiaomi. Těšit se můžeme na 6GB operační paměť a úložiště o velikosti 64/128 GB. Nasazen bude Android 9.0 Pie. Potěší NFC nebo baterie s kapacitou 4 132 mAh.

Původní informace z 28. 12. 2018

Novinky pro rok 2019 připravuje také čínské Lenovo, které smartphony pro mnohé trhy vydává pod značkou Motorola. Nyní se začalo spekulovat o modelu s označením P40. V letošním roce jsme se setkali s modelem P30, ze kterého se nakonec vyklubala Motorola One. Nástupce se pokusí vytěžit aktuální trendy a například po vzoru Samsungu Galaxy A8s či Huawei nova 4 nabídne velký displej s úhlopříčkou 6,2palce, malými rámečky a dírou v levém horním rohu. V ní se bude nacházet čelní fotoaparát. Mnozí si jistě všimnou brady pod displejem, do které se výrobce rozhodl dát logo Motoroly.

Levý bok bude domovem šuplíčku pro nanoSIM karty, zatímco nezbytné klávesy budou na pravém boku. Spodní hrana by kromě USB-C konektoru měla ukrývat průduch reproduktoru. Pravděpodobně se na horní hraně setkáme s 3,5mm jackem. Celkové rozměry chystaného smartphonu mají být 160,1 × 71,2 × 8,7 milimetrů, avšak tloušťka bude v oblasti vystupujícího duálního fotoaparátu větší. Zbývá zmínit čtečku otisků prstů na zadní straně, do které je zakomponováno logo Motorola. Více informací v tuto chvíli není známo.

Diskuze ke článku
Řezňýk
Podle ně je neetické takto vtipkovat na téma zranění střelnou zbraní s ohledem na úctu k obětem všech těch masakrů a teroristických útoků. Co bude příště? Zkusíte nějaký telefon omrdat do usbc portu anebo ho rovnou postzříkáte na displej? Budete si snat stěžovat, že černá není dost černá? Vsadím deset korun, že vám sdílení tohoto článku Facebook smaže.
Blue Sun
Blue Sun
Jestli ty obrázky jsou pravé, tak ať to snad radši ani nevydávají... Horní rámeček tam je pořád dost velký, k tomu díra a ještě brada jako prase? To už fakt Lenovo neumí nic lepšího a nedokáže dát Motorole nějaký rozumný design?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze