Prostředí Sense 5 nabídne HTC i pro vybrané loňské modely

10

HTC minulý týden představilo svou novou vlajkovou loď One a spolu s ní i zbrusu nové prostředí Sense 5. Nyní se objevily informace, že se toto prostředí postupně dostane i na lepší modely z loňského roku.

Informace se objevila na Facebookovém profilu společnosti. HTC pod jeden dotaz odpovědělo, že prostředí Sense v následujících měsících nabídne formou aktualizace pro modely One X+, One X, One S a Butterfly, což je rozhodně pozitivní zpráva. Zároveň se však uvádí, že některé doplňky nového prostředí stále zůstanou pouze doménou nejnovější modelu One.

Nepřehlédněte: Brilantní HTC One a Sense 5: kompletní první dojmy a videopohled z Londýna

Prostředí Sense 5 se dostane na modely One X+, One X, One S a Butterfly

Přesto se uživatelé výše zmíněných modelů mohou těšit na přepracované prostředí se zcela novými widgety a dostat by se mělo také na službu BlinkFeed, která na jednom místě integruje zprávy a novinky z vašich sociálních sítí. Na konkrétní datum aktualizací si ale budeme muset ještě nějaký ten týden zřejmě počkat.

Zdroje: facebook.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
Wheatley
Škoda, že ne Desire X...
Boro
Výýýýýborně !!! :-) Bylo by hezký mít i tu funkci s těma pohyblivejma náhledama fotek :-) ale obávám se že to bude jedna z těch, kterejch se nedočkáme na HOX/+. Rád si počkám, hlavně když vim že to přijde na 99% s Androidem 4.2 :-) Jestli to bude do dubna/května budu absolutně spokojenej :-)
patrik
Nevíte prosím zda Sense 5 dostane i model One SV?děkuji..
Laco
Kedze One ma Zoe, ako jedinu novu vychytavku, tak to bude prave ona, ktora bude chybat na starsich typoch. Kvoli tomu prave je ale Sense 5 zaujimave.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze