Nové Sense 6.0 dostanou všechny modely HTC One z roku 2013

2

HTC dnes představí svůj nový vlajkovým model One. Spolu s ním se oficiální premiéry dočká také inovované prostředí Sense 6. generace. Díky uniklému dokumentu již nyní víme, které starší modely se nového prostředí dočkají a především také kdy.

Na internetu se objevila tabulka, na které jsou všechny lépe vybavené modely od HTC za poslední dva roky a následně výčet různých aktualizací, které jsou buď ve fázi testování, již provedené, případně neuskutečněné. Nechybí ani důvody ukončení podpory. Můžeme tak zavzpomínat například na model One S, který se nedočkal ani Androidu 4.2 Jelly Bean z důvodu chybějících ovladačů u výrobce procesoru. Podobný osud později potkal i modely One X a One X +, které neobdržely Android 4.3 Jelly Bean opět kvůli problémům s ovladači.

Kompletní přehled

Pojďme se ale přesunout k aktuálnímu dění, které se točí kolem prostředí Sense 6.0. S ním bude startovat již za pár hodin HTC One pro rok 2014. Jako další se aktualizace dočká loňské HTC One, které má potvrzenou aktualizaci. Dorazí na přelomu května a června. Dále zde máme trochu opomíjené HTC One ve variantě s podporou dvou SIM karet. To se prostředí Sense 6.0 dočká na přelomu června a července. Stejný termín pak platí i pro modely One mini, One max a Butterfly S.

HTC Sense 6.0

Za zmínku dále stojí ještě modely Desire 601 a Desire 700. V jejich případě sice zatím informace ohledně Sense 6.0 nejsou k dispozici, avšak uživatele potěší, že se oba modely na přelomu března a dubna dočkají aktualizace na nejnovější Android 4.4.2 KitKat.

Zdroje: llabtoofer.com, droid-life.com

Diskuze ke článku
jonas
A co htc desire 500 :( ?
Anonym
Tak jsem nepochopil jestli teda One S dostane update. Z nadpisu vyplívá, že ano. Podle tabulky zase že ne. Na internetu jsem nic takového (jako že by ho měl dostat) nenašel. Ovšem na podpoře htc mi bylo sděleno, že dostane. Nechápu to :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze