Samsung Galaxy S6 ve všech barvách: fotogalerie a video z MWC

30

Ještě jednou jsme se vrátili na stánek jihokorejského Samsungu, kde jsme měli možnost vyfotit a natočit všechny barevné varianty nového Samsungu Galaxy S6 a S6 edge. Podívejte se na fotogalerii a videoporovnání všech variant novinky. Můžeme vám potvrdit, že naživo vypadají novinky snad ještě lépe, než na oficiálních fotografiích.

Samsung Galaxy S6

Nepřehlédněte

Zatímco bílá, zlatá a černá jsou barvy společné pro Galaxy S6 i S6 edge, v tmavě zelené si budete moci pořídit pouze variantu se zakřiveným displejem S6 edge. Naopak výrazná modrá verze bude unikátní pouze pro standardní verzi a se zakřiveným displejem k dostání nebude.

Samsungu Galaxy S6: barvy a varianty – MWC 2015

Barevné verze přehledně

Bílá

Bílá je elegantní, decentní a volit ji zřejmě budou zejména dámy. Je také nejpraktičtější, otisky prstů na zrcadlovém povrchu totiž nejsou tolik vidět. U varianty edge navíc oproti jiným barvám více vynikne zakřivení displeje.

Zlatá

Zlatá verze je hodně výrazná, je možné ji označit až za kýčovitou. To ale někomu může vyhovovat. Je nejméně praktická, na zrcadlovém zlatém povrchu jsou otisky extrémně vidět. Zajímavé je, že domovské tlačítko má trochu odlišnou barvu.

Černá

Černá barevná verze není zcela černá, ale s nádechem do modra, ovšem velmi decentním. Jedná se o nejusedlejší verzi, u které černé plochy hezky ladí s kovovým rámem.

Modrá

Světle modrá verze bude naopak dostupná pouze pro standardní Galaxy S6. Je hodně výrazná, až signální a rozhodně se s ní neztratíte. Z přední strany působí až trochu plastově a je hodně nepraktická, otisky prstů jsou na zrcadlovém povrchu velmi vidět.

Zelená

Nejoriginálnější je zelená, kterou řada zaměstnanců Samsungu na místě i novinářů označuje zároveň i za nejhezčí. Zda tomu tak je, necháme na vás. Tmavě zelená verze je exkluzivní pouze pro S6 edge. V reálu je mnohem tmavší než na tiskových snímcích, místy spíše připomíná černou. Na světle je ale zřetelně zelená, ale decentně. Každopádně se jedná o velmi neobvyklou, ale o to zajímavější barvu pro mobilní telefon.

Nepřehlédněte

Technické parametry Samsung Galaxy S6

Kompletní specifikace
Konstrukce143,4 × 70,5 × 6,8 mm, 138 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 5,1" (2 560 × 1 440 px)
Fotoaparát16 Mpx (2 988 × 5 312), LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 410 px, 30 FPS
ChipsetSamsung Exynos 7 Octa, CPU: 4×2,1 GHz + 4×1,5 GHz, GPU: ARM Mali-T760
PaměťRAM: 3 GB, vnitřní paměť: 32 GB / 64 GB / 128 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.1, NFC: ano
Operační systémAndroid 6.0
Akumulátor2 550 mAh, bezdrátové nabíjení: ano, doba nabíjení: 1:24 hodin
Dostupnostduben 2015,
Diskuze ke článku
Tommy
Ja teda nevim, ale vsechno se to blysti jak trznice...
BackPa
Příjde mi to pořád stejný Samsung a co se týče tohoto zaoblení, tak to nevypadá hezky. Ale nejvíce to zabíjí ta vystouplá čočka :D A ještě se to neskutečně leskne.
tohle píšu v autě, už jdu domů
Ta černá s modrým nádechem je můj favorit. Vypadá to fakt pěkně. Před tím se mi vzhledově líbila od Samsungu snad jen S4, ale ne na 100%. Teď poprvé můžu říct, že se mi líbí Samsung hodně.
mr.Mic
Pro mě Samsung tímto "počinem" definitivně skončil. Design? Cena? Co to sakra jako je? Výsměch? Samsung si tímto jen kope vlastní hrob... Škoda, dřív uměl skvělý mobily...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze