Project Shield od nVidie ukazuje svůj výkon na Arma Tactics (video)

Nvidia vydala na svém oficiálním blogu další zajímavý příspěvek. Týká se brzkého uvedení nové hry Arma: Tactics na konzoli Project Shield. Podívejte se na zajímavé ukázkové video.

TIP! Android pro pravověrné pařany: vyzkoušeli jsme Nvidia Project Shield

Hra Arma: Tactics je stejně jako slavné série pro PC vyvíjena českým vývojářským studiem Bohemia Interactive. Podstatou hry je vedení čtyřčlenného zásahového komanda speciálních jednotek v boji proti nepřátelům. Úspěch ve hře bude hodně záviset na vašich strategických schopnostech a taktice. K dispozici bude samozřejmě také velké množství zbraňového arsenálu. Díky náhodně generovaným misím má být zážitek ze hry velmi dobře okořeněný. Více z děje ve hře už ale napoví následující video.

Arma: Tactics bude nejdříve dostupná zhruba v průběhu 2. čtvrtletí tohoto roku speciálně v optimalizaci pro Project Shield, což mimochodem bude znamenat také lepší grafické zpracovaní (Shield obsahuje výkonný čipset Tegra 4), v rámci smlouvy vývojového studia s nVidií. Následně se však hra má také dostat i na Google Play a obchod Tegra Zone. Cena prozatím není specifikovaná.

Zdroje: talkandroid.com, blogs.nvidia.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze