nVidia představila pět zajímavých her pro Tegru 3. Podívejte se!

5

Americká společnost nVidia představuje pět zajímavých novinek upravených ve verzi speciálně pro zařízení na platformě Tegra 3. Těšit se můžete na propracovanou grafiku, množství akce, rychlosti a spousty dalších prvků.

Tip: přečtěte si také článek - Nvidia představí čip Tegra 3 +: vyšší výkon, ale opět bez LTE

Stánek nVidie patří mezi ty, na které je směřována největší pozornost na letošním ročníku jednoho z největších veletrhů se zaměřením na hry, E3 v Los Angeles. Výrobce tu prezentuje opravdu zajímavé novinky. Představil například celkem pět nových her, které využívají síly čtyřjádrového čipsetu Tegra 3. Hry budou využívat všech možností tohoto výkonného čipu k tomu, aby uživatelům přinesly lepší zážitek, než kdyby je hráli na zařízeních bez Tegry.

Tegra 3 umí z her vymáčknout opravdu maximálně povedenou grafiku

Nvidia si je ale vědoma toho, že zdaleka ne všechny mobily s Androidem využívají její aktuální vlajkový čip, a proto samozřejmě všechny tyto hry bude distribuovat i v osekanějších verzích, které zvládnou i telefony s konkurenčními procesory. Všechny nově představené hry by se měly brzy objevit v prodeji ke stažení na nVidia TegraZone, a také na Google Play. Ceny prozatím nebyly blíže specifikovány. Pojďme si jednotlivé hry nyní krátce představit pomocí několika videí a screenshotů.

Dead Trigger

V Dead Trigger si užijete střílení Zombíků naplno

Hra Dead Trigger od českého studia Madfinger Games z Brna, které stojí za takovými peckami, jako je například Shadowgun či Samurai II, přináší hráčům po dlouhé době konečně opravdu kvalitní a propracovanou Zombie řežbu. K dispozici budete mít spoustu zbraní, speciálních pohybů a podobných "fíčur". Na videu níže se můžete podívat na video, které kromě samotného prostředí hry ukazuje i rozdíly právě mezi klasickou verzí a verzí pro Tegru 3.

Video

Puddle

Milovníci hříček a spletitých bludišť si v Puddle určitě přijdou na své

Hra Puddle (v překladu louže) už je nějaký ten čas v prodeji ve verzi pro konzole Xbox a PlayStation. Nyní se zásluhou nVidie dostává i na mobily. Koncept hry je naprosto jednoduchý. Vaším úkolem je vést vodu do cíle bludištěm různých překážek. Hra je velice zajímavě propracovaná a do značné míry v sobě integruje výborně zpracované zákony fyziky a mechaniky. Ve verzi pro Tegru 3 s přídomkem THD (Tegra HD) budou všechny tyto atributy opět pozvednuty na o něco vyšší úroveň.

Video

Demons' Score

Likvidovat démony do rytmu vážné hudby? Proč ne!

Demons' Score je hra na principu break-beat Tap Tap Revenge. Ve zkratce jde o to, že do rytmu vybrané hudební skladby ničíte létající démonská monstra. Hra byla vyvíjena za pomoci Epic Games' Unreal Engine 3, což by mělo přinést hlavně vysoce kvalitní 3D grafiku a uživatelské rozhraní optimalizované pro smartphony a tablety. Ve verzi THD očekávejte vyšší rozlišení textur, dynamické stíny a celkově velmi pokročilé efekty. To jak hra opravdu vypadá vám možná lépe přiblíží následující gameplay trailer.

Video

Bounty Arms

Vzhůru do továrny, bude se střílet!

V Bounty Arms bude vaším úkolem postupně se probojovat hordou nepřítel světem podobným továrně z budoucnosti plné laserů, plamenů, ozubených kol a dalších velkých "mašin". Hra byla vyvinuta takovým způsobem, že se na ni díváte jakoby "z boku", nikoliv seshora či přímo z pohledu hlavní postavy. Vylepšení pro Tegra 3 bude obsahovat vizuální a výkonnostní vylepšení a exkluzivní obsah jako je co-op hraní nebo třeba také pokročilé částicové efekty.

Video

Heroes Call

Volání hrdinů, jak zní překlad názvu této hry, je čistokrevné akční RPG z období středověku. S hlavním hrdinou dle vlastního výběru (rytíř, mág apod.) se pohybujete ve světě, kde máte mnoho různých úkolů, kde mezi nejoblíbenější je rozsekat svým ostrým mečem všechno, co se pohne. Hra je svým celkem hluboko rozpracovaným systémem questů na to, že se jedná o titul pro mobilní zařízení, docela ojedinělá.

Středověké RPG se na mobilech často nevidí

V úpravě pro Tegru 3 se můžete těšit na vyšší rozlišení map, implementaci světelných efektů, realističtější charakter pohybů postav nebo dokonalejší brnění a zbraně. Více napoví opět video níže. Upozorňujeme ale, že se nejedná o ukázku z vylepšené verze pro Tegru 3, ale z varianty pro klasické telefony.

Video

Zdroje: blogs.nvidia.com, blog.gsmarena.com

Diskuze ke článku
Petr
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,myslíte si že tyhle hry hravě vzládne samsung galaxy s3 v plném rozlišení? má čip tegra3? Předem děkuji za odpověď,hezký den. :-)
SmartPhone
Samsung Galaxy SIII nemá Tegru 3, ale má velmi výkonný 4jádrový procesor Exynos a myslím že tyto hry by měl zvládnout.
Michal
Tesim sa hlavne na Dead Trigger a vlastne vsetko od Madfingru, pretoze ich hry budu
Michal
Zle sa mi to odoslalo. ...pretoze ich hry budu mat dufam podporu gamepadov ako Shadowg

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze