Prohnutý LG G Flex: budete jej moci narovnat? (video)

1

Jihokorejské LG před nedávnem představilo model G Flex, svůj první telefon s prohnutou konstrukcí. Jednalo se o odpověď na konkurenční Samsung Galaxy Round. Napadlo vás, co se stane, když se prohnutý telefon pokusíte narovnat?

Koncem října LG představilo model G Flex. Jde o telefon s vertikálně prohnutou konstrukcí, který jinak výbavou takřka kopíruje to nejlepší, co je dnes v telefonech k vidění. Namátkou jmenujme obrovský displej s úhlopříčkou 6 palců, na kterém však překvapivě operuje rozlišení 1280 x 720 pixelů. Bez kompromisů je to už ale pod kapotou, kde se ukrývá Snapdragon 800 se čtyřmi jádry a taktem 2,26 Ghz, vhod přijdou i 2 GB RAM nebo 13megapixelový fotoaparát. Zajímavostí je, kromě prohnutého designu, i samoopravovací povrch na zadní straně, který dokáže odstranit například drobné škrábance.

LG G Flex - oficiální fotografie

LG zvolilo oproti Samsungu Galaxy Round, který je prohnut horizontálně, vertikální prohnutí. Údajně je to lepší pro sledování filmů či hraní her. Napadlo vás při pohledu na G Flex, co by se stalo, kdybyste se telefon pokusili narovnat? Odpověď zní, vůbec nic. Na internetu se objevilo videu, kde je tento pokus demonstrován. Na rovné desce je telefon silou srovnán do roviny, avšak nic to s ním nedělá. Tím jsou zažehnány obavy, zda je konstrukce pevná a vydrží i nějaké méně šetrné zacházení.

LG G Flex se na domácím trhu začne prodávat už tento měsíc, konkrétně 12. listopadu. Dostupnost na dalších trzích je zatím nejasná, avšak je zde reálná šance, že si tuto technologickou novinku LG nenechá jen pro jihokorejský trh.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
normální občan
nemůžu si pomoci, ale to ohýbání v současných tvarech šamšunku či eldží je totálně odpuzující a totálně kýčovité. Toto vypadá prostě jak vada materiálu či prohnutí materiálů na slunci. Toto fakt nebrat. Možná již v minulosti dobrý nápad se ale musí umět a tyhle dva to prostě nejsou. Toto je totální degradace výborné myšlenky. Cestu už dříve ukázala např. Nokia Morph - http://www.mobiletor.com/2008/03/09/top-5-concept-phones-wed-love-to-speak-on/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze