Prohlížeč od Samsungu patří mezi nejoblíbenější. Překonal miliardu instalací

9
Prohlížeč od Samsungu patří mezi nejoblíbenější. Překonal miliardu instalací
Fotografie: Samsung
  • Internetový prohlížeč od Samsungu překonal hranici miliardy stažení z Google Play
  • Patří tak mezi vůbec nejpopulárnější prohlížeče systému Android

Samsung Internet Borwser, jak se internetový prohlížeč jihokorejského výrobce oficiálně nazývá, se zařadil mezi velmi populární aplikace. Z obchodu Google Play si jej stáhla již miliarda uživatelů. Počet stažení se více než zdvojnásobil za poslední rok. Jedním dechem je však nutné dodat, že číslo roste z velké části přičiněním samotného Samsungu. Vlastní prohlížeč totiž najdete ve všech smartphonech řady Galaxy.

Navzdory tomu má Samsung Internet Browser více stažení než konkurenční Opera s Firefoxem dohromady. Nedosažitelná je pak první pozice Chromu. I u něj však platí, že čísla rostou snadno, neboť se nachází takřka na jakémkoliv novém zařízení s Androidem. Prohlížeč od Samsungu nicméně rozhodně stojí za pozornost, a to nejen díky svým funkcím, mezi které patří podpora plug-inů či tmavý režim. Samsung se totiž zavázal, že jej bude pravidelně aktualizovat a obohacovat o nové funkce.

Stáhnout Samsung Internet Brwoser

Google Play (zdarma)

Diskuze ke článku
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Vždyť jo, přešel jsem na něj před dvěma roky. Je výborný! Oceňuji především integrovaný AdBlock.
Woji Naceste Cz
Woji Naceste Cz
+ nocni rezim
Petr
Na jakém jádře je založen? Jestli něco vlastního, trochu bych měl pochyby, jestli Samsung dokáže zaručit bezpečnost jako Chrome/FF, přeci jen je to pro ně celkem okrajový produkt.
kjkszpj
Ano pripajam sa, vyborny prehliadac. Zacal som ho pouzivat na Note 8 a odvedy dalsie dva telefony (nie samsung) a pouzivam uz iba tento prehliadac ????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze