Prodej Surface Pro 8 a Surface Laptop Studio v ČR odstartuje již 22. února

Prodej Surface Pro 8 a Surface Laptop Studio v ČR odstartuje již 22. února
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Microsoft na český trh oficiálně uvádí Surface Pro 8 a Surface Laptop Studio
  • K předobjednávkám Surface Laptop Studia lze získat pero Surface Slim Pen 2

Na konci února dorazí do České republiky nejnovější generace populárních zařízení Microsoft Surface. Do širokého portfolia značky Surface se přidává nejvýkonnější Surface Laptop Studio a také ještě lepší a výkonnější hybrid notebooku a tabletu v podobě Surface Pro 8. Koncoví zákazníci, kteří využijí předobjednávek Surface Laptop Studia, získají nejnovější aktivní pero Surface Slim Pen 2. Na českém trhu prodeje pro komerční i koncové zákazníky odstartují už 22. 2. 2022.

Microsoft Surface Pro 8 jsme otestovali v klasickém redakčním testu

Komerční zákazníci včetně korporací, firem, podnikatelů nebo organizací si mohou Surface Laptop Studio a Surface Pro a příslušenství předobjednat u vybraných partnerů na stránkách autorizovaných prodejců společnosti Microsoft – Microsoft Surface pro firmy nebo u svého zástupce společnosti Microsoft.

Pro koncové zákazníky jsou zařízení i příslušenství k dispozici k předobjednání u partnerů Alza.cz, CZC.cz, Smarty a na Microsoft Store. Po zahájení prodeje budou tato zařízení dostupná v oblíbených obchodech s elektronikou. Cena Surface Pro 8 startuje na 29 999 Kč (1 179 eur), Surface Laptop Studio je k dispozici od 43 399 Kč (1 699 eur). Pokud navíc koncoví zákazníci využijí předobjednávku Surface Laptop Studia u vybraných partnerů, mohou se také těšit na aktivní pero Surface Slim Pen 2 hodnotě 3 499 Kč (134 eur), které dostanou jako dárek.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze