Pro evropskou Motorolu RAZR je uvolňován Android ICS 4.0

6

Majitelé americké verze Motoroly RAZR se dočkali uvolnění aktualizace na vyšší verzi Androidu 4.0 přesně v posledním dni měsíce června. Výrobce tak za pět minut dvanáct dostál svým slibům. Ovšem jaksi zapomněl na evropské zákazníky. Po více jak měsíčním zpoždění však mohou i zákazníci v Evropě stahovat novou aktualizaci.

Motorola RAZR - oficiální fotografie

TIP: Recenze Motorola RAZR – Americký samuraj

Během víkendu by Motorola měla v postupné fázi začít uvolňovat nejnovější aktualizaci nesoucí Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Evropští zákazníci vlastnící "žiletku" museli čekat více jak měsíc, oproti zákazníkům v Americe. Aktualizace nese označení 651.73.30.en a její velikost je 153,3 MB. Dostupná je přímo v samotném telefonu, prostřednictvím technologie OTA. K jejímu stažení je zapotřebí být v dosahu bezdrátové sítě Wi-Fi nebo mít datový tarif s vysokým limitem FUP.

TIP: Více se o nové aktualizaci dočtete zde

Jen okrajově zmíním, že aktualizace přináší zlepšení pohotovostní výdrže, zvýšení výkonu a stability přístroje. Mezi Motorolou dodaná vylepšení patří nové funkce v aplikaci fotoaparát, jmenovitě natáčení time lapse videí, vylepšení internetového prohlížeče a zlepšení kompatibility s příslušenstvím.

Byla vám již nová aktualizace nabídnuta? Jaké změny a nedostatky jste zaznamenali? Podělte se s námi do diskuze pod článkem níže.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
anonym
Má to už češtinu alebo slovenčinu? Ďakujem
Jakub
Dobrý den,je tomu už dlouho,co vyšla nová aktualizace systému pro motorolu Razr XT910.Já však zatím žádné upozornění nedostal. Mobil pochází z EU distribuce,konkrétně (Německo).Je možnost,že aktualizace někdy příjde ? Děkuji
Pepa
Uz se mi to stahuje.
Praasha
Aktualizace stažena a nainstalována bez problémů.
Zařízení se chová svižněji, většina aplikací přestála upgrade bez chyby.
Jen pozor na kontakty v telefonu, nesynchronizované, ty aktualizace mine a v ICS se již nezobrazí.
Trochu mi uniká smysl Phonebook vs. People.
Také jsem ještě nepřišel jak rozdělit sloučené kontakty (v minulé verzi funkcí separate).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze