Čeští uživatelé Motoroly RAZR obdrželi Android 4.0

9

Motorola svoji aktualizaci na novou verzi Androidu Ice Cream Sandwich pro Motorolu RAZR uvolňuje v několika fázích. Nejdříve se koncem června dočkali zákazníci v USA a ostatních regionech. Poté ke konci července začala distribuce v některých zemích Evropy a nakonec se dočkali i zákazníci regionu Střední Evropy.

Motorola RAZR - oficiální fotografie

Recenze Motorola RAZR – Americký samuraj

Distribuovaná aktualizace nese označení 672.180.41.XT910.NonEFIGSRetail.enEU a mohou ji přímo v telefonu, přes technologii OTA stahovat majitelé Motoroly RAZR. Aktualizace přináší mnoho změn, pozměněné prostředí, nové funkce fotoaparátu, lepší prvky v oblasti zabezpečení, vyšší výkon či optimalizaci pohotovostní výdrže.

Motorola RAZR a RAZR MAXX dostávají aktualizaci na Android 4.0

Podle prvních ohlasů majitelů, který již tuto aktualizaci nainstalovali, uvádí, že pociťují vyšší rychlost, lepší fungování Flashe v prohlížeči, mírně zvýšenou pohotovostní výdrž. Také ovšem uvádějí problémy s pokulhávající plynulostí při přecházení pohovostními obrazovkami. Další uživatel uvedl problém s přijímáním pošty v nativním e-mailovém prohlížeči. Ovšem objevují se názory, že již samotný proces aktualizace je doprovázen zamrzáním, v průběhu instalování aktualizace. Asi největší zklamáním je absence české lokalizace, která byla výrobcem slíbena. Zůstalo tak pouze u slibů. Co vy ostatní, kteří jste nainstalovali aktualizaci? Jak jste s ní spokojeni?

Zdroje: androidforum.cz

Diskuze ke článku
ZD3ND4
Dost by mě zajímalo zda tato verze již obsahuje češtinu. díky za info
Droider
Čeština v této verzi sw obsažena není, jen česká klávesnice. :(
Jan
Proč brečite furt ze to nema cestinu tak si ji stahnete ne .. demence ..
Mel jsem hTC ze svedska a nemelo to take cestinu tak jsem si ji tam doinstaloval
viz link
https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLmNvLmNfbGlzLmNjbC5tb3JlbG9jYWxlIl0.

nebo

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bruce.setlocale&feature=search_result
Jan
Vazne to neni mozne na muj tablet Htc flyer to fungovalo ..aha tak to je skoda teda Americani na nas kaslou no

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze