První telefon značky iQOO poodhalen. Má tři hlavní fotoaparáty

2× aktualizováno
První telefon značky iQOO poodhalen. Má tři hlavní fotoaparáty
Fotografie: IQOO
  • Pokud náhodou nevíte, jak máte správně název nové podznačky vyslovit, rozhodně nejste sami
  • Mnozí se domnívají, že značka iQOO by mohla být zaměřena na prémiová herní zařízení

Aktualizováno 18. 2. 2019

Během vysílání NBA All-Star Game došlo v čínské televize k poodhalení smartphonu značky iQOO. Nyní je tak jasné, že nepůjde o skládací telefon. První zařízení vypadá vcelku tradičně a na zadní straně má trojici fotoaparátů.

Aktualizováno 14. 2. 2019

Dva dny dozadu Vivo uvedlo novou podznačku s názvem iQOO, jejíž správnou výslovnost zatím stále neznáme. Alespoň však nyní máme představu o tom, jak bude první iQOO zařízení vypadat. Podle obrázků dnes zveřejněných na sociální síti Weibo by se mělo jednat o ohebný smartphone, který se na rozdíl od ohebného Xiaomi ohne pouze jedenkrát. Více informací o zařízení nemáme, cenovka by však neměla přesáhnout jeden tisíc amerických dolarů, tedy 27 tisíc korun i s daní.

Původní informace z 12. 2. 2019

Pouze jeden týden po bujarých oslav příchodu nového lunárního roku se rozhodlo Vivo představit novou podznačku se zajímavým názvem „iQOO“. K příležitosti tohoto oznámení vypustil do světa také futuristicky vypadají teaser (viz ikona článku) a spustil oficiální webovou stránku iqoo.com, na které najdeme informace o společnosti Vivo, nikoliv však už o nové podznačce.

Pokud náhodou nevíte, jak máte správně název nové podznačky vyslovit, rozhodně nejste sami. Zástupce společnosti na sociální síti Weibo dokonce publikoval otázku: „Víte, jak správně vyslovit náš název?“ a během tří hodin příspěvek posbíral 1 300 komentářů s různými návrhy.

Zatím bohužel ze strany Vivo ani nové podznačky nepadla zmínka o chystaných zařízeních. Vivo však údajně zašle jeden iQOO telefon některému z fanoušků na sociální síti Weibo. Mnozí se domnívají, že značka iQOO by mohla být zaměřena na prémiová herní zařízení. Dokud však nebudeme moudřejší, můžeme se pouze dohadovat nad tím, jak se tedy vlastně IQOO vyslovuje. Nějaké návrhy?

Diskuze ke článku
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
iQOS? Snad to nebude mobil, s kterým se dá kouřit.
Gillian P.
Myslím, že [boka].
Nick Cave
já myslím, že se to vyslovuje ,,í kvé nula'' :D
Neero
V překladu je to ????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze