Ohebná revoluce od Samsungu odstartuje ve středu 11. srpna

2× aktualizováno
Ohebná revoluce od Samsungu odstartuje ve středu 11. srpna
Fotografie: Samsung
  • Očekává se představení dvou telefonů s ohebným displejem
  • Samsung hodlá prezentovat celou řadu chytrých hodinek Watch4
  • Dočkat bychom se měli i nových bezdrátových sluchátek

Aktualizováno 21. 7. 2021

Samsung oficiálně potvrdil to, co již několik týdnů tušíme. Jeho velká tisková konference Galaxy Unpacked proběhne skutečně 11. srpna 2021 od 16:00 středoevropského letního času. Výrobce již vše doprovodil také oficiální pozvánkou. V ní obsažená doprovodná grafika jednoznačně odkazuje na ohebná zařízení, a to Galaxy Z Fold3 a Galaxy Z Flip3.

Aktualizováno 20. 7. 2021

Termín akce Galaxy Unpacked 2021 připadající na středu 11. srpna předpovídá i mysmartprice.com ve spolupráci s Ishanem Agarwalem, podle kterého se dočkáme nejen nového Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3, ale také nových chytrých hodinek a sluchátek. Akce by měla odstartovat v 16:00 SEČ.


Původní informace z 5. 7. 2021

Již v příštím měsíci se dočkáme přívalu novinek s logem Samsungu. Server gsmarena.com nyní přinesl informaci, kdy by k další akci Samsung Unpacked mělo dojít. V tuto chvíli se zdá, že vše proběhne ve středu 11. srpna v 16:00 hodin středoevropského letního času. Dočkali jsme odtajnění informačního plakátu, na kterém je kromě data a času uvedena i série hashtagů, které nám prozrazují očekávané novinky.

Samsung Galaxy Unpacked

V prvé řadě dojde k představení prémiového telefonu s ohebným displejem Galaxy Z Fold3. Očekává se výkonný procesor, vnitřní skládací displej a další poměrně velký displej i z vnější strany. Doprovodí jej další novinka s ohebným displejem, a to Galaxy Z Flip3. Půjde o menší zařízení véčkové konstrukce, které bude mít opět velký ohebný displej uvnitř a malý, spíše informační displej z vnější strany.

Kromě mobilů dojde také na wearables. Výrobce plánuje představit řadu chytrých hodinek Watch4, kam mají spadat modely Classic a Active v několika různých velikostech. Zajímavostí je, že půjde o první hodinky vzniklé ze spolupráce s Googlem, což v praxi znamená, že základ operačního systému hodinek bude tvořit Wear OS. Výčet novinek pak mají zakončit nová bezdrátová sluchátka Galaxy Buds2. Očekáváme, že každým dnem Samsung datum tiskovky definitivně potvrdí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze