Blížící se Honor X20 (SE) s 90Hz displejem se ukazuje na nových fotografiích

2× aktualizováno
Blížící se Honor X20 (SE) s 90Hz displejem se ukazuje na nových fotografiích
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Bude mít zadní trojitý fotoaparát
  • Displej by měl mít úhlopříčku 6,6" a Full HD+ rozlišení

Aktualizováno 28. 6. 2021

Honor X20, možná i celá nová řada s tímto označením, se představí velice brzy. Naznačují to úniky fotografií skrze weibo.cn, na kterých můžeme vidět, že je telefon již v podstatě prezentován. Premiéra tudíž proběhne zřejmě každým dnem. Na fotografii má být Honor X20 SE, avšak v tuto chvíli není jisté, jak se po stránce vzhledu bude lišit Honor X20 a Honor X20 SE. Za povšimnutí stojí, že výrobce vsadí na pastelové barvy, kterými by se novinka mohla odlišit od konkurence.

Honor X20 (SE)

Aktualizováno 24. 6. 2021

Spolehlivé zdroje z weibo.cn přináší nové informace o chystaném Honoru X20. Došlo k upřesnění parametrů displeje, který by si měl vystačit „jen“ s 90Hz obnovovací frekvencí. I tato hodnota bude však ve střední třídě plně dostačující a bude ji příjemné sledovat na 6,6palcovém panelu. Výkon telefonu dodá procesor Dimensity 700. Nabíjení bude mít nakonec výkon 22,5 W, ale opět jde o poměrně slušnou hodnotu.

Původní informace z 3. 6. 2021

Honor již brzy představí vlajkovou řadu Honor 50, kterou by měl nepatrně později doplnit Honor X20, o kterém jsme se nyní dozvěděli skrze weibo.cn. Půjde o tradiční telefon mířící do střední třídy a na uniklé fotografii vidíme tři fotoaparáty na zadní straně. Hlavní snímač oslní 64 megapixely. Ostatní fotoaparáty jsou zatím s otazníky.

O další výbavě prozatím kolují pouze spekulace. Dočkat bychom se mohli 6,7" IPS displeje s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Příjemným překvapením by mohla být podpora 66W nabíjení. Kapacita baterie by přitom měla být 4 200 mAh. Více informací o Honoru X20 bychom se měli dozvědět brzy.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze