19 dní. Tolik zbývá do představení herního ASUSu ROG Phone 5

4× aktualizováno
19 dní. Tolik zbývá do představení herního ASUSu ROG Phone 5
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Telefon bude mít minimálně 8 GB RAM
  • Samozřejmostí bude procesor Snapdragon 888
  • Baterie by měla mít kapacitu 6 000 mAh
  • Lákadlem bude i sekundární displej na zadní straně

Aktualizováno 19. 2. 2021

ASUS ROG Phone 5 se ukáže již za pár týdnů, potvrdil to na oficiálních stránkách výrobce. Bylo oznámeno, že premiéra proběhne 10. března ve 12:00 středoevropského času.

ASUS ROG Phone 5

Aktualizováno 1. 2. 2021

Na stránkách certifikační společnosti MIIT se objevil očekávaný ASUS ROG Phone 5. Certifikace skutečně proběhla pod tímto názvem, je tak velmi pravděpodobné, že výrobce „4“ přeskočí. Prvně můžeme zařízení vidět ze všech a díky tomu i zadní LED Dot-Matrix displej na zadní straně. Ten možná doprovodí klasický informační zadní displej a pomocí diod zobrazí logo ROG, případně cokoliv, co si uživatel sám nastaví.

Aktualizováno 19. 1. 2021

Chystaný ASUS ROG Phone 4 nebo ROG Phone 5, název je prozatím nejistý, unikl skrze weibo.cn v prvním videu. To odhaluje vzhled telefonu a jednu klíčovou vlastnost. Na zadní straně bude malý informační displej, krásně zakomponovaný do celkového designu. Na displeji bude telefon informovat o příchozím hovoru nebo zmeškaných událostech.

Aktualizováno 18. 1. 2021

V letošním roce se bezpochyby dočkáme dalšího herního telefonu od ASUSu. Předpokládaný ROG Phone 4 již velmi zlehka poodhalil na weibo.cn samotný ASUS, avšak jediné, co známe, je pravděpodobný tvar zařízení, což v dnešní době opravdu mnoho neříká. Cennější informace odhalil profil Digital Chat Station na weibo.cn. Dozvěděli jsme, že by ROG Phone 4 měl nabízet dvoučlánkovou baterii s kapacitou 6 000 mAh a podporou 60W či 65W nabíjení.

Skrze weibo.com došlo také k úniku vzhledu zadní strany, na kterém můžeme vidět, že ASUS nadále vyvíjí design současného ROG Phonu 3. Na boku si lze povšimnout nového červeného tlačítka, které by mohlo spouštět speciální herní režim.

ASUS ROG Phone 4

Původní informace z 8. 12. 2020

Herní řada ROG společnosti ASUS je známá nejen mezi fanoušky počítačového hraní, ale také smartphonů. Pravděpodobně vás proto nepřekvapí, že tchajwanský výrobce v současnosti již pracuje na novém ROG telefonu, který se objevil v benchmarku Geekbench. Čtvrtá generace ROG smartphonu s pravděpodobným označením ASUS ROG Phone 5 bude využívat nový procesor Snapdragon 888 a minimálně 8 GB RAM. Na novinku jako první upozornil mysmartprice.com.

ASUS ROG Phone 5