Přinese Google Pixel 4 (XL) revoluci v bezdotykovém ovládání?

7
Přinese Google Pixel 4 (XL) revoluci v bezdotykovém ovládání?
  • V horním rámečku by měl být umístěn senzor pro bezdotykové ovládání
  • Dále nemá chybět duální selfie kamerka či speciální snímač pro rozpoznání obličeje

Důvěryhodný „leakster“ Ice Universe poukázal na zajímavou funkci, kterou by Google mohl představit s nástupem chystaných Pixelů 4 a 4 XL. Uniklá fotografie rámečku displeje odhaluje velký oválný otvor po pravé straně telefonního sluchátka, který by mohl přinést revoluci v ovládání smartphonů. Tento netradiční výkroj by podle všeho měl sloužit pro účely nasazení technologie v současnosti známé pod označenímProject Soli, kterou Google v minulosti prezentoval na chytrých hodinkách. Jedná se o speciální snímač, který umožňuje spolehlivě ovládat telefon na dálku pomocí gest, aniž by bylo třeba se dotknout displeje.

Těšit se můžeme i na přítomnost duální selfie kamery, a to na obou dvou variantách, a podle mnohých dojde rovněž na implementaci speciálního senzoru k rozpoznání obličeje a snímání hloubky. Kromě oficiálního teaseru od Googlu, v němž byla prozrazena podoba zadní strany, se pravděpodobně v nejbližší době přímo od výrobce nových informací hned tak nedočkáme. S ohledem na množství zajímavých senzorů na přední straně, si Google rozhodně může širší horní rámeček u uživatelů snadno ospravedlnit.

Diskuze ke článku
Linux
Revoluci nepřinese. Příčina se jmenuje lg g8(s)
Joe Black
Joe Black
Nepřinese, protože je to k ničemu. Což dokázalo za ty roky mnoho výrobců telefonů před Google, LG apod.
Stejně tahle blbost bude tak maximálně na stopadesátou verzi emoudži.
tom
jedine co google pixely zatim umely byly lzi a podvody. verze 4 mela byt se stejnymi ramecky na vsech stranach a opet to byl podvod a ramecky byly zas odporne velke. starsi pixely byly vysmech totalni..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze