Přejděte na iPhone, nabádá Apple uživatele Androidu

45
Přejděte na iPhone, nabádá Apple uživatele Androidu
  • Apple novými reklamami cílí na uživatele Androidu
  • Krátké spoty ukazují, co přechodem na iPhone získají
  • Se spoty přišla i nová webová stránka pro přeběhlíky

Apple v květnu rozjel novou reklamní kampaň, která cílí na uživatele Androidu. Krátké reklamní spoty je nabádají k přechodu na iPhone a ukazují jim jednak jaké benefity s iPhonem získají a vedle toho také demonstrují, jak pro ně bude přechod snadný. Zároveň firma předělala i svou webovou stránku Apple.com/switch, která je určena právě potenciálním přeběhlíkům z Androidu a ukazuje jim, proč by měli přejít.

Reklamních spotů je zatím osm a ke zhlédnutí jsou na YouTube kanálu Applu. Jedná se o jednoduché, zhruba 15vteřinové spoty, které jsou vždy zaměřeny na jeden konkrétní benefit přechodu na iPhone. Apple vyzdvihuje například zabezpečení iPhonu, jeho rychlost a plynulost uživatelského prostředí či multimediální funkce. Jiné spoty pak poukazují, jak snadné je na iPhone přenést své kontakty či obrázky. Apple totiž nabízí aplikaci pro Android s názvem „Move to iOS“, která se o přenos multimediálních souborů, kontaktů, kalendářů i třeba aplikací sama postará.

Apple reklamní kampaní reaguje i na stagnující prodeje iPhonů, které Tim Cook obhajuje čekáním uživatelů na iPhone 8. Ten má totiž být po delší době skutečně novým iPhonem s potenciálem ohromit uživatele. Jeho vydáním bude ostatně kalifornská firma oslavovat deset let iPhonu.

Zdroje: 9to5mac.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
mental.disease
Pekné spoty, ale niektoré z toho už neplatia. A opačne sa ich dá natočiť 2x tolko ;-)
Lukáš
Mě to připomíná ty snahy Microsoftu a kampaň aby uživatelé macbooků přešly na jejich Surface. Tak či tak, mě to příjde jako známka lehké marnosti zaujmout klasicky produktem, tak se pouští takto na tenký led ve srovnávání, přemlouvání a vábení, což je zrovna v tomto případě dost nelehké. Já po dlouhých letech přešel, ale právě naopak a změnu si chválím. iOS už dávno není tím super systémem co býval a android za tu dobu udělal obrovský skok. Co se mi líbí, tak svoboda volby z nespočtu zařízení a ne jen dvou modelů za rok. Google aplikce jsem používal i na iphonu, takže....
David
mě třeba přijde zbytečné dát "jen" za mobil 20K a víc
Roman M.
Apple, chce sa mi z tých ľudí zvracať. Takto zahanbiť Android!!! Toto si ešte viac pokašlali sheppláci. Bodaj by skrachovali...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze