Přeháníte to s YouTube? Můžete si nastavit limit pro sledování videí

1
Přeháníte to s YouTube? Můžete si nastavit limit pro sledování videí
  • Nová funkce v aplikaci YouTube vám pomůže spravovat čas strávený sledováním videí
  • Nastavíte si, po kolik minutách vás má aplikace upozornit

Nebudeme si nic nalhávat, u YouTube jde velmi snadno strávit mnoho hodin. Sledujete svá oblíbená videa, následně vám aplikace doporučí podobná a čas utíká. Snadno se tak člověk může „zapomenout“ a strávit u aplikace více času, než by si přál. Možná právě proto se Google rozhodl aplikaci obohatit o funkci, která vás upozorní, že se jednoduše díváte již příliš dlouho. Tentokrát však nebude „myslet za vás“, ale bude záležet, zda si dané upozornění budete chtít nechat zobrazovat.

YouTube

Jak na to? Stačí, když zavítáte do Nastavení, ke kterému vede nejjednodušší cesta klepnutím na malou ikonku vašeho profilu v pravém rohu obrazovky. V Nastavení vyberete položku „Obecné“ a v ní je hned na prvním místě položka s názvem „Připomenout mi, že si mám dát pauzu“. V ní si již vyberete, po kolika minutách má upozornění vyskočit. Nejkratším časovým intervalem je 15 minut, na opačném konci je 180 minut.

Stáhnout YouTube

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Carda
Kdyby radši už spustili to černé pozadí aplikace které už nějakou dobu slibují a ne takovou blbost která bude stejně u každého vypnutá.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze