Přechod z iPhonu na Android? Poradí vám přímo Eric Schmidt

31

Přemýšlíte nad přechodem z operačního systému iOS od Apple na Android od Google? A rádi byste si nechali poradit v tomto ohledu od toho ''nejpovolanějšího z nejpovolanějších''? V tom případě by se vám mohl líbit poměrně detailní popis předsedy představenstva Google Erica Schmidta, který uveřejnil na svém Google+ profilu.

Přemýšlíte o přechodu z iOS na Android?

Předseda představenstva Google jde na propagaci operačního systému Android po svém. Na jeho oficiálním Google+ účtu totiž můžete najít celkem podrobný návod na to, jak přejít od jablečných telefonů s co nejmenšími problémy na telefony s operačním systémem Android. Svůj krok se rozhodl doprovodit slovy, že telefony s Androidem mají nejenom lepší displeje, ale také jsou celkově rychlejší a mají uživatelsky přívětivější prostředí. No, opravdu neskromné tvrzení, co myslíte?

Eric Schmidt přišel se zajímavou propagací operačního systému Android

Jak jsme již zmínili, návod je až nad očekávání detailní a zahrnuje vysvětlení téměř všech důležitých postupů a také případných problémů. V návodu tak najdeme jak zařízení aktivovat, zálohovat a následně importovat uživatelská data, nastavení Google účtu a mnoho dalšího. Co si o tomto kroku myslíte vy? Je podle vás taková forma propagace přínosná a nebo je to celé už ''za hranou''?. Podělte se s námi o vaše názory.

Zdroje: theverge.com, plus.google.com

Diskuze ke článku
Michal
Zbytečný návod, to jim nestačí 80% trhu? Asi chce 100%. Lidi přecházejí tak jako tak.
Jiří Andre Vydra
Jiří Andre Vydra
Palec nahoru
Lukáš
Tonoucí se stébla chytá, až ze sebou budu chtít nechat trochu zamést tak asi přejdu, zatím se mám celkem rád.
kktslukem
Co tak navod jak z Androidu na Ios? :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze