Pouzdro pro LG Optimus G2 s okénkem oficiálně představeno

4

Jihokorejské LG opět tak trochu láká na svůj prozatím nepředstavený model G2. Představilo ttoiž velmi zajímavé příslušenství v podobě pouzdra QuickWindow, které kromě ochrany nabízí i malé okénko pro základní přehled o událostech na telefonu.

LG se chystá od samého začátku podpořit svůj budoucí vlajkový model G2. Poměrně netypicky představilo příslušenství před samotným telefonem, k jehož oficiálnímu odhalení dojde až 7. srpna. Ale zpět k příslušenství, kterým je kryt QuickWindow. Z obrázku je patrná inspirace pouzdrem S-View, který Samsung připravil pro Galaxy S4. LG také vsadilo na kombinaci krytu a ochrany displeje, kde však nechalo malé okénko obdélníkového tvaru.

Přečtěte si: Špičkové LG G2 uniká na kvalitních fotografiích (6x aktualizováno)

Pouzdro LG QuickWindow

V něm budete moci například přijmout hovor, ukončit zvonění budíku, ovládat hudební přehrávač, využít stopky či jen jednoduše zjistit čas či zmeškané události. Výhodou vždy bude, že nebude nutné kryt otevírat. „Nejnovější prémiové příslušenství LG poskytuje praktické a stylové možnosti při ochraně chytrého telefonu. Mnoho zákazníků navíc taková pouzdra považuje za důležitý doplněk.“ řekl Dr. Jong-Seok Park, prezident a generální ředitel LG Electronics Mobile Communications.

Pouzdro QuickWindow bude dostupné v sedmi barevných provedeních (černé, bílé, růžové, fialové, modré, žluté a mátové) současně s dostupností modelu G2.

Zdroje: engadget.com, lgnewsroom.com

Diskuze ke článku
Filip Spěváček
Filip Spěváček
To je možná lepší než u Samsungu galaxy s4
Plyshak
A samsung může zažalovat xDDD
Paja
Nepsali jste náhodou,že Optimus,už nebude mít v názvu?! :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze