LG představilo nositelné reproduktory a nová Bluetooth sluchátka

Jihokorejské LG na sklonku letošního roku představilo dva produkty, které mohou nadchnout vyznavače multimédií. Jde o bezdrátové nositelné reproduktory a dále také bezdrátová sluchátka.

LG Tone Studio HBS-W120
LG Tone Studio HBS-W120

První novinka nese jméno LG Tone Studio HBS-W120 a jedná se o nositelné reproduktory, které si dáte kolem krku. V límečku se nachází hned čtveřice repráčků. Dva v horní části jsou klasické, dva ve spodní části vibrační a mají dotvářet pocit prostorového zvuku. Sám výrobce tak sluchátka doporučuje nejen pro poslech hudby, ale i ke sledování filmů či hraní her. Výhodou rovněž bude možnost připojit dvojice tohoto zařízení k jednomu výstupu, čímž budete moci zážitek sdílet s dalším člověkem.

TIP! Vánoční nadílka od LG: novinky K3, K4, K8, K10 a Stylo 3

LG Tone Studio HBS-W120
LG Tone Studio HBS-W120

Druhou novinkou jsou bezdrátová sluchátka LG Tone Free HBS-F110, která však nejsou úplně běžná. Opět se jedná o nositelný límeček, ve kterém najdete bezdrátové špunty. Jakmile špunty umístit zpět do límečku, začnou se automaticky nabíjet. V límečku je totiž záložní baterie a dokonce také vibrační motorek, který vás upozorňuje na zmeškané události. Současně plní i funkci pouzdra pro špunty, které tak neztratíte. Přesto má uživatel volné ruce a nestará se o přenos zařízení, které má pohodlně na svém krku.

LG Tone Free HBS-F110
LG Tone Free HBS-F110

Obě novinky bude LG vystavovat na blížícím se veletrhu CES 2017, který se tradičně koná v Las Vegas. Redakce mobilenet.cz na veletrhu samozřejmě nebude chybět.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze