Pouzdro I-Blades Smartcase udělá váš smartphone modulárním

4
Pouzdro I-Blades Smartcase udělá váš smartphone modulárním
  • Pokud se vám líbí modulární řešení Motrola Moto Mods, ale nechcete Motorolu, nabízí se alternativa
  • Jedná se o pouzdro I-Blades Smartcase, ke kterému lze následně dokoupit speciální příslušenství
  • Například chytré pouzdro, speciální powerbanku s pamětí navíc nebo senzor okolního tlaku
  • Další podporované mody budou k dispozici později

I když jsme v roce 2018, o pouzdře I-Blades Smartcase jste se na mobilenet.cz mohli poprvé dočíst už před dvěma lety, kdy projekt sbírat dostatek financí na portále Indiegogo. Jedná se o zajímavý počin, který jde naproti všem, kteří chtějí svůj stávající telefon obohatit o nové funkce.

I-Blades Smartcase – CES 2018

Speciální kryt, který je kvůli nutnosti zapojení do konektoru vždy větší než samotný telefon, je opatřen magnety a konektory, do kterých nové mody (Smartblades mody) zapadnou a zpřístupní danou funkci. K pouzdru je zároveň dodávána speciální aplikace, skrze kterou lze Smartblades spravovat.

Kryt I-Blades Smartcase je dostupný převážně pro produkty Samsung, v nabídce je pouzdro pro Galaxy S6,Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S8 a Note8, pouzdra z kůže a varianty pro iPhone by měly na trh dorazit později v tomto roce.

Pouzdra lze sehnat od 80 do 110 dolarů (2 až 3 tisíce korun včetně DPH) a v balení vždy naleznete vybraný Smartblades mod (powerbanka s pamětí, senzor okolního tlaku a kvality prostředí), od čehož se odvíjí cena.

Budoucnost projektu závisí na počtu nových Smartblades modů, které výrobce přestaví, bez nich totiž celý koncept postrádá smysl a aktuálně je k dispozici jen malé množství rozšiřitelných prvků.