Potvrzeno, chytré hodinky od Googlu dorazí. O Pixely nepůjde

1

V příštím roce by mohlo nastat lehké oživení segmentu wearables, neboť se do něj výrazněji vloží samotný Google. Nejenže oficiálně vyjde velká a očekávaná aktualizace systému Android Wear, ale dostane se i na dva nové modely.

Google logo 2015

O chytrých hodinkách přímo od Googlu se spekulovalo již dříve. Z té doby mimochodem pochází rovněž ilustrace ve článku. Nyní však do rukou dostáváme konkrétní informace. Google to nyní potvrdil v rozhovoru pro The Verge. V příštím roce Google představí dva modely chytrých hodinek, na kterých již poběží nová verze operačního systému Android Wear označením 2.0. Ta je již dlouhou dobu testována a Google její vydání odložil na začátek roku 2017.

Google Android Wear hodinky

Další důležitou informací je, že hodinky nebudou zařazeny mezi Pixely. Naopak ponesou značku výrobce, který je ve spolupráci s Googlem vyrobí. Z dřívějších spekulací můžeme připomenout, že by hodinky měly disponovat podporou LTE a neměl by jim chybět čip GPS nebo senzor pro měření srdeční frekvence.

Zdroje: theverge.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
P H A B L E T
No a už jsou zprávy o HW specifikaci těchto nových hodinek?
Docela by mne zajímalo, zda nabídnou něco UŽITEČNÉHO navíc oproti tomu než když jen provedu upgrade svých Huawei Watch na Wear 2.0

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze