Pořiďte tu nejlepší letní fotku a soutěžte o vlajkovku Xiaomi 14 Ultra

Pořiďte tu nejlepší letní fotku a soutěžte o vlajkovku Xiaomi 14 Ultra
Fotografie: Mobil Pohotovost

Chcete vyhrát jeden z nejlepších fotomobilů současnosti, Xiaomi 14 Ultra? Pak se určitě zapojte do soutěže na instagramovém účtu @mobilpohotovostcz. Právě tady odstartovala Velká letní fotosoutěž o upgrade na Xiaomi 14 Ultra, kterou přináší náš partner Mobil Pohotovost ve spolupráci se značkou Xiaomi.

Jak se zapojit do soutěže

Věděli jste, že průměrný Čech stráví během léta 7 dní u moře? Dneškem začíná snad nejoblíbenější období roku, a i proto nemůže být téma fotosoutěže jiné, než léto. Zapojit se do ní můžete od 21. června do 19. července a její samotné zadání je velmi jednoduché – stačí splnit těchto pár kroků.

  1. Sledujte instagramový účet @mobilpohotovostcz
  2. Vyfoťte parádní fotku s letní tématikou
  3. Nahrajte ji jako příspěvek na svůj veřejný instagramový účet
  4. Do popisku vložte hashtag #upgraduju
  5. Označte na fotografii účet @mobilpohotovostcz

Soutěžní fotografie musí být na profilu soutěžícího publikována až do konce soutěže, tedy do 19. července.

Letní fotosoutěž

Jednoduše. Zachyťte ty nejlepší okamžiky léta a podělte se o ně s ostatními. Ve fantazii se meze nekladou, ať už to budou známé památky, příroda, výborné jídlo nebo třeba parta kamarádů, která si užívá letní pohodu – vše se počítá. Po skončení soutěže bude vybrán jeden výherce, kterému Mobil Pohotovost vymění jeho starý telefon za Xiaomi 14 Ultra. Kompletní pravidla soutěže najdete na odkazu mp.cz/fotosoutez.

A že je o co hrát

Xiaomi 14 Ultra je považován za jeden z nejlepších fotomobilů současnosti, a to především díky čtveřici 50Mpx fotoaparátů vyvinutých ve spolupráci se společností Leica. Podívejte se, jaké fotky s ním vyčaroval Michal Petrů, známý na Instagramu jako @losmichalos

Letní fotosoutěž