Populární Snapchat se údajně brzy dostane na Windows Phone

24

V současnosti nabývá na popularitě oblíbená komunikační aplikace Snapchat. Pro její využívání musíte mít chytrý telefon s Androidem, případně se systémem iOS od Applu. Brzy by se však mohli dočkat také uživatelé s Windows Phone.

Snapchat logo

Překvapivá informace dorazila skrze Twitter oficiální podpory pro smartphony Lumia ve Španělsku. Na přímý dotaz jednoho uživatele se mu dostalo odpovědi, která dává naději. Microsoft údajně spolu s autory Snapchatu pracuje na aplikaci pro Windows Phone. Podporovány by tak měly být i starší modely.

TIP! Fenomén Snapchat: roste jeho hodnota i počet uživatelů

Otazníky se nicméně nadále vznáší nad dostupností případné aplikace. Zástupci podpory Lumia se totiž omezili pouze na klasické konstatování, že se uživatelé dočkají brzy.

Stáhnout Snapchat

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: gsmarena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
David Novotný
David Novotný
Myslím, že aplikace pro Windows Phone je zbytečná, spíš by to měla být univerzální aplikace pro Windows 10. Jestli má někde Windows budoucnost, tak v tomhle.
ANO
Snapchat NIKDO NECHCE! Dalsi picni komunikator .... bohate staci skype a facebook ....
cot1122
Tak tato zpráva potěší, ale bohužel je vidět, že bez tlaku MS se málokterý vývojář vrhne na mobilní platformu windows, ba co hůř, často se ani nestará o to co už vyplodil. Před několika dny jsem po slevě zakoupil Lumia XL u O2 a mám k věci následující poznatky:

A) zpracování přístroje je perfektní a nikde nic nevrže. Zadní kryt je z měkčeného plastu, takže ani nevím jak by mohl vrzat.

B) pravdou je, že spustíte skutečně max. 8 aplikací najednou.

C) systém je dnes stabilní a obecně nemá problém, bohužel však potíže mohou nastat s aplikacemi, které se dočkaly poslední aktualizace před dvěma a více lety. Například notifikace přijde a otevře aplikaci, ale bohužel už ne přímo na dané události. Eventuálně hra GTA San Andreas, která sice jede krásně na nejvyšší detaily (ostatně jako všechno, protože máme co dočinění s TOP 5 železem), tak má problémy s ovládáním a paseku tam dělá lišta s funkčními tlačítky, keré mohly jistě zůstat senzorové a ne se rolovat od spodu displeje.
Patrik Hatas
Patrik Hatas
Ked nebude chybat snapchat, bude chybat angry birds2, hearthstone a xy roznych hier, oficialny youtube atd. Cloveka ktory zboznuje aplikacie na vsetko mozne nemozne windows nikdy neuspokoji

Dufam ze sa bude uwp systemu darit ako celku.
Velmi pohodlne sa pouzivaju jednotne aplikacie, a budu vznikat skor ucelove veci ako kravinky typu snapchat

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze