Fenomén Snapchat: roste jeho hodnota i počet uživatelů

14

Sociální sít Snapchat zažívá období vzestupu, kdy se ji skutečně daří. Zvyšuje se nejen počet aktivních uživatelů, ale také celková hodnota společnosti, která aktuálně činí již několik miliard dolarů.

Snapchat logo

O popularitě služby Snapchat svědčí zájem investorů. Díky nim se již podařilo nashromáždit kapitál ve výši 1,8 miliardy dolarů. Investoři údajně ve Snapchatu vidí zářnou budoucnost, na které se bude dát velmi dobře vydělat. Ruku v ruce s tím stoupá i hodnota celé společnosti, která aktuálně činí 18 miliard dolarů, což je o 2 miliardy více než v březnu letošního roku.

TIP! Snapchat umožní přidat přátele přes URL adresu

Kromě finančních čísel nyní unikly i zajímavé informace ohledně počtu uživatelů. Ta hovoří o tom, že jen během loňského roku nalákal Snapchat 36 miliónů nových uživatelů. A pokud se podíváme na celkový počet uživatelů, dostaneme se k číslu 110 miliónů, které je platné k prosinci 2015. Pokud přihlédneme k počtu uživatelů, nikoho patrně nepřekvapí, že 10 miliard zhlédnutých videí skrze Snapchat každý den.

Stáhnout Snapchat

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: yahoo.com

Diskuze ke článku
Standa
A co věková statistika. Já to u nikoho nad 30 let neviděl. Jen u vymaštěných puberťáku to vede. Kdo nemá IQ tykve tak to nepoužívá.
loliltka
ale standa ma uplnou pravdu.ja to vidim taky tak.nikoho ve veku nad 25 let to nevidím pouzivat.vcetne me.nikdy jsem to zatim nepouzil.ale v budoucnu kdo vi mozna...jestli se s toho nestane takova zumpa jako yt díky youtuberum a deckam co tocej nesmysli tak v tom potencional mozna je.a ze se z yt stava zumpa o tom zadna!
anonymní jméno
je mi 26 a snapchat sem začal nedávno používat a ačkoliv sem si taky původně myslel že to je p..covina, tak s odstupem času to hodnotim jinak, smysl to má, ale to člověk pochopí až to vyzkouší, stejně tak v mym okolí v podobný věkový skupinu to kámoši používaj.
Standa
Nehledě na to, že já to vidím denně používat svou pubertální dceru (16 let) která to používá a já v tom zkrátka smysl nevidím. Občas uvažuju jestli je dnešní mládež psychicky v pořádku. Jako by nestačilo že musí na Facebooku sdílet každej prd a dostatečně se tam ztrapnit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze