Poměr stran 21:9 a bez 3,5mm jacku. Tak by měl vypadat nový Compact od Sony

28
Poměr stran 21:9 a bez 3,5mm jacku. Tak by měl vypadat nový Compact od Sony
  • Telefon by měl být podle dostupných informací nejprve nabízen u japonského operátora NTT DoCoMo
  • O výkon by se měl postarat Snapdragon 710

Příznivci kompaktní modelové řady od Sony se podle sumahoinfo.com mohou těšit na novinku s označením Xperia 4. Telefon by měl podle všeho na rozdíl od předchůdců, kteří byli mnohdy pouze zmenšenou verzí vlajkových lodí od Sony, zamířit pravděpodobně do střední třídy. Pravděpodobně by tak Sony rádo oslovilo větší spektrum uživatelů díky nižší ceně.

Sony Xperia 4

Xperia 4 by si měla údajně zachovat stejnou šířku jako například Xperia Z5 Compact nebo Xperia Z2 Compact, tedy 65 milimetrů a na výšku by pak měla mít 149 milimetrů. Po vzoru nedávno otestovaného dua Xperia 10 a Xperia 10 Plus rovněž můžeme počítat se zbrusu novým filmovým poměrem stran 21:9, který dává smysl, pokud rádi využíváte funkci splitscreen nebo sledujete na cestách filmy. Dostatek výkonu by měl zajistit Snapdragon 710.

Novinka by měla mít na tloušťku pouhých 8,3 milimetru, a být tedy podstatně štíhlejší než Xperia XZ2 Compact, která měla 12,1 milimetru. Obětí za štíhlý pas se však údajně stane 3,5mm audiokonektor, což je rozhodně škoda. Alespoň zpočátku má být nová Xperia 4 exkluzivně nabízena u japonského operátora NTT DoCoMo. Zda se podívá i za hranice země vycházejícího slunce však zatím nevíme.

Diskuze ke článku
Petr
Ach jo. Šířka je daná, takže je úplně jedno, jestli to má 5", 5.7" nebo 10", video 16:9 a fotky budou pořád stejně velké, protože to ta šířka nepustí. Jsem zvědavý na další překvápka kromě jacku, jako chybějící IP68 a další věci kde to ošidí, aby nakonec cena stejně nebyla odpovídající. Fakt nevím, co si mám po Compactu koupit.
Blue Sun
Blue Sun
Poprava Compactů v přímém přenosu...
Tak nic, Sony, znovu vás už nepodpořím.
Řezňýk
Tak to je kompakt jak prase. Zkusil byt tím kompaktem penetrovat anální otvor příslušných manažerů, aby už to konečně pochopili.
............../´¯/)......................................(\¯`\
............/...//.........................................\\...\
........../....//............................................\\ ..\
...../´¯/..../´¯\........................................./¯`\....\¯`\
.././.. /..../..../. |_...Sony Xperia...........|..\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.) ..).......Compact.......(...(.\....).....)...).)
.\................\/.../..............................\...\/................./
..\.................../................................\..................../
...\.................(.................................)................../
Carda
Hezky Sony si kope čím dál větší hrob když začíná ultranudlit u menší telefony no jo ještě že jsem si sehnal mobil s 16:9 a videa mám krásně na celou plochu bez překážejících prvku (díra, výřez) nebo ořezu při roztažení.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze