Pokochejte se sérií zbrusu nových renderů ohebného Samsungu

7
Pokochejte se sérií zbrusu nových renderů ohebného Samsungu
  • Přední displej by měl mít velikost 4,58 palce s rozlišením 840 × 1 960 pixelů
  • V otevřeném stavu pak 7,3palcový displej s rozlišením 1 536 × 2 152 pixelů
  • Telefon bude osazen procesorem Exynos 9820, respektive Snapdragon 855
  • Více bychom se měli dozvědět již za dva týdny v San Franciscu na události Galaxy UNPACKED 2019

Pokud jste nebyli na hodně dlouhé dovolené, a to ještě bez přístupu k internetu, jistě vaší pozornosti neunikl očekávaný ohebný telefon od Samsungu. Ten jsme si mohli nedávno prohlédnout v krátkém videu výrobce. To ale většině z nás nestačilo, a tak se tým grafiků z nizozemského magazínu LetsGoDigital rozhodl zpracovat podobu nového ohebného Samsungu na základě záběrů z výše uvedeného videa.

Vysoce kvalitní rendery vytvořené na základě videa od Samsungu. Bude takto ohebný Samsung vypadat doopravdy?

Výsledek jejich práce nyní můžete posoudit sami. Podle dostupných informací by měla mít přední strana displej o rozměrech 4,58 palce s rozlišením 840 × 1960 pixelů. Po rozevření se před uživatelem roztáhne větší 7,3palcový displej s rozlišením 1536 × 2152 pixelů. Povšimnout si můžeme také extrémně tenkých rámečků a vypadá to, že v displeji není ani „díra“ pro selfie kameru, která by mohla být umístěna pod povrchem samotného displeje. Na této technologii Samsung ostatně již nějakou tu dobu údajně pracuje.

Rozhraním smartphonu se stane prostředí Samsung One, které bude pochopitelně upraveno pro potřeby skládacích telefonů. Po stránce výkonu se můžeme těšit na nový procesor Exynos 9820, případně Snapdragon 855 v některých zemích, kde Samsung do svých telefonů procesory Exynos nedává (typicky například v USA). Kapacita baterie by měla dosahovat 6 000 mAh a zařízení by mělo mít rovněž trojnásobný fotoaparát, stejně jako je tomu má být u vyšších modelů Galaxy S10. Více bychom se měli dozvědět již za dva týdny v San Franciscu na události Galaxy UNPACKED 2019.

Diskuze ke článku
Absolut NoFak
Já myslel, že Samsung dělá telefony. Ale on dělá v poslední době jenom samé rendery.
michal003
Najväčší problém celého toho renderu je, že obidva stavy telefónu majú rovnakú hrúbku. Kdežto ten zložený by mal byť dva krát tak hrubý ako rozložený... Takže zase len dizajnový render bez štipku zamyslenia nad funkčnosťou
StalkerPetr
Jestli to bude takto vypadat, jdu do toho ????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze