Podívejte se na nikdy nezveřejněný prototyp smartphonu Sony VAIO z roku 2010

1
Podívejte se na nikdy nezveřejněný prototyp smartphonu Sony VAIO z roku 2010
Fotografie: XDA
  • Displej měl 5,5" uhlopříčku
  • Ve výbavě nechybí fotoaparát či fyzická vyjížděcí QWERTY klávesnice

Deset let je ve světě technologií relativně dlouhá doba, během které se může radikálně změnit podoba smartphonů, ale také způsob, jakým je používáme. O to zajímavější je pohled na prototyp smartphonu VAIO od Sony, který se bohužel nikdy nedostal do prodeje. Díky xda-developers.com se nyní můžeme podívat na kvalitní fotografie zařízení, které se na tehdejší poměry chlubilo velmi zajímavou výbavou.


V prvé řadě tento VAIO telefon disponoval 5,5" obrazovkou a také vyjíždějící QWERTY klávesnicí. Na těle smartphonu dále můžete zaznamenat fyzická navigační tlačítka pro Android, senzor fotoaparátu na zádech či logo Sony Ericsson. Podle všeho mělo zařízení běžet na Androidu 2.1 Eclair.

Diskuze ke článku
Ondřej Pohl
Dnes jsem se na to taky díval a musím podotknout, že je mi fakt líto, že to nevyšlo. Byl by to ideální způsob, jak by majitelé komunikátorů od Nokie mohli opustit pomalu dosluhující E90 a s ní i celý Symbian. Snad by pak kategorie QWERTY telefonů nevymřela a lidi by dnes nemuseli v crowdfundingu vybírat peníze na to, aby jim někdo něco s klávesnicí nechal vyrobit v Číně.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze