Podívejte se na naši videorecenzi téměř dokonalého Pixelu 8 Pro

1
Podívejte se na naši videorecenzi téměř dokonalého Pixelu 8 Pro
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Novinka nás zaujala nejen fotovýbavou, ale také designem a kvalitami obrazovky
  • Jak jsme byli s Pixelem 8 Pro spokojeni během redakčního testování?

Pokud máte slabost pro smartphony s operačním systémem Android, rozhodně byste si neměli nechat ujít naši videorecenzi nového Google Pixelu 8 Pro. Novinka se chlubí obrazovkou Super Actua se špičkovým jasem, novým čipsetem Google Tensor G3, ale také pokročilou fotovýbavou. Co dalšího nás zaujalo? To se dozvíte v přiložené videorecenzi.

Za zapůjčení Google Pixelu 8 Pro děkujeme společnosti Mobil Pohotovost, provozující internetový obchod MP.cz, kde si smartphone můžete zakoupit.

Google Pixel 8 Pro má teploměr a skvěle fotí (RECENZE)

Google Pixel 8 Pro 512 GB

Rozměry162,6 × 76,5 × 8,8 mm, 213 g
DisplejOLED, 6,7" (2 992 × 1 344 px)
Fotoaparát50 Mpx, video: 3 840 × 2 410 px, 60 FPS
ProcesorGoogle Tensor G3,
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 512 GBne
Akumulátor5 050 mAh
Diskuze ke článku
prof. Antonín Lejsal
prof. Antonín Lejsal
Nová aktualizace AI Core od Googlu pro Pixel 8 Pro zvýší jeho výkon
Majitelé Pixel 8 Pro, radujte se: Nejnovější aktualizace Google zlepší celkový výkon vašeho telefonu a zajistí, že bude mít nejnovější a nejlepší umělou inteligenci.

Vánoce mohou pro uživatele Google 8 Pro přijít předčasně prostřednictvím aktualizace AI Core. Tato aktualizace se zaměřuje na výkon umělé inteligence v telefonu, která posiluje chytré funkce Pixel 8 Pro (jako je Magic Eraser a Photo Unblur pro fotoaparát a Google Assistant). Umělá inteligence samozřejmě pohání více než jen fotoaparát a asistenta.

Aplikace AI Core poskytuje funkce AI při spuštění jako služba na pozadí. Konečným cílem umělé inteligence je zavést funkce generativního textu a obrázků na zařízeních Pixel – a aplikace AI Core je krokem k této realitě. Tato první aktualizace samozřejmě neumožní vašemu telefonu Pixel najednou generovat obrázky s umělou inteligencí. To vyžaduje více výpočetního výkonu, než může telefon poskytnout. Nakonec však bude (s největší pravděpodobností) mít přístup k masivnímu cloudovému výpočetnímu výkonu společnosti Google, aby se to stalo realitou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze