Podívejte se, jak vypadá balení se zlatými Apple Watch Edition

3

Apple vzbudil poměrně velký rozruch kolem svých hodinek Watch, a to především variantou Edition, která se sice honosí zlatem, avšak její cena dosahuje 10 000 dolarů.

Apple Watch

Apple Watch budou existovat v několika různých variantách. Ta vůbec nejluxusnější bude označena jako Editon a bude ji možné zakoupit pouze na vybraných místech. Její výjimečnost pramení z použití zlatých materiálů. Výrobce si však za ně hodlá účtovat nemalou částku 10 000 dolarů (přibližně 250 000 Kč bez daně).

Je nasnadě, že potencionálním zákazníkům bude muset nabídnout mnohem více, než jen samotný produkt. Již dříve jsme se dozvěděli, že zájemcům bude věnována speciální péče při nákupu a navíc mohou spoléhat na telefonickou podporu kdykoliv. Důstojné musí být také prodejní balení, na které můžeme dnes nahlédnout. Samotné hodinky jsou totiž uloženy v kožené krabičce, která je vystlána jemným semišem. Na rozdíl od běžných variant dojde také k bezdrátovému nabíjení, které je integrováno přímo do krabičky. Vše je pak ještě vloženo do klasické bílé krabice, kde se nachází nezbytné kabely a také příručky.

Apple Watch Edition

Zdroje: todaysiphone.com, 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Miroslav Hrach
Miroslav Hrach
Maj to dobře vymyšlený. Milionářů je kupa a často přemýšlí jaký že milence koupí prsten s drahokamem. Nyní dostanou možnost místo prstenu koupit hodinky ve stejné hodnotě. Otázkou je, jakou že hodnotu budou ty hodinky mít za 5 let?
Budis

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze