Podívejte se, jak by mohl vypadat ohebný Samsung Galaxy X

4

Ohebné telefony nám s největší pravděpodobností klepou na dveře a rok 2017 by měl být jejich startovním datem. Na svém zařízení intenzivně pracuje také Samsung a nyní máme možnost nahlédnout, jak by první vlaštovka mohla vypadat.

Samsung Galaxy X

Není to poprvé, co slyšíme o ohebných telefonech Samsung. Například v červnu se spekulovalo, že je Samsung přiveze na barcelonský veletrh MWC 2017. Dost možná tyto informace nebyly daleko od pravdy. Jihokorejský výrobce by měl připravovat zcela novou řadu Galaxy X, jejíž poznávacím znamením má být právě různá ohebnost. Reálnější obrysy všemu přidává i nově podaná patentová přihláška.

Samsung Galaxy X

K ní Samsung připojil také ilustrační obrázky budoucího zařízení, což nám dává možnost si představit, jak by budoucí telefony od Samsungu mohly vypadat. Zřetelně vidíme místo ohybu ve středu samotného zařízení. Díky tomu budete moci i velký telefon v okamžiku přehnout a snadno umístit například do kapsy u kalhot. Kromě samotné konstrukce se bude moci ohýbat i samotný displej. Samsung navíc není jediný, kdo na podobných zařízeních pracuje a své koncepty ukázalo už i Lenovo. Zdá se tedy, že se v roce 2017 máme nač těšit.

Zdroje: galaxyclub.nl

Diskuze ke článku
header009
úplně mi to připomělo mojí motorizr Z8, dokonalá konstrukce v podání motoroly
John
No čekal jsem více tablet který slozim v telefon nebo tak něco.
Jirka
Zajímavé. Bohužel je ale už předběhl Apple, i když nechtěně. A majitelé těch vpravdě revolučních přístrojů se s tím jaksi nemohli vyrovnat...
Nerobull
Hlavně,aby to nebyla taková patentová bomba,jako u Galaxy Note 7 :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze