Podívejte se, jak bude vypadat Samsung One UI 2.0 s Androidem 10

7
Podívejte se, jak bude vypadat Samsung One UI 2.0 s Androidem 10
  • Samsung již pracuje na další generaci nadstavby One UI 2.0
  • Ta si z Androidu 10 vezme například jednotné ovládání gesty

Server sammobile.com upozornil na video od Dudu Rocha, kde se lze podívat na ranou fázi vývoje nadstavby One UI 2.0 od Samsungu. Ta je prezentována na Galaxy S10+ a můžeme vidět, že nová generace nadstavby bude založena na nejnovějším Androidu 10, který bude představen již příští týden.

Na videu, které je v portugalštině, můžeme vidět, že po designové stránce Samsung One UI po roce měnit nehodlá, což se dalo očekávat. Uživatelé se mohou těšit na nová ovládací gesta, kdy se Samsung rozhodl přistoupit ke sjednocení. To znamená, že na telefonech Samsung budou stejná gesta jako například v čistém Androidu. Drobné změny se odehrály také v liště s rychlými zástupci, kde jich je nově více. Nechybí zde také funkce z Galaxy Note10, například rychlé přepnutí na obrazovku počítače pomocí Link to Windows.

V tuto chvíli lze jen obtížně odhadovat, kdy se One UI 2.0 objeví na prvních telefonech. Řada Galaxy S10 by se však měla dočkat ještě během podzimu letošního roku.

Diskuze ke článku
Lukáš
Paráda. Současná verze je výborná, jednoznačně nejlepší nadstavba co lze v mobilu mít. Samsung se s tím kdysi docela trápil, ale ty časy jsou dávno pryč.
Absolut NoFak
Mira esto. Es solo un retraso. Nada más que retraso. Retraso y retraso todo el tiempo. Es jodidamente horrible. Quiero vomitar cuando lo veo. Retrasos!!!
Ondra
Koukám, že rozdíly jsou opravdu minimální
pavel tesař
android 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!☺️☺️☺️✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓,
nové funkce nejen co měl android pie☺️☺️☺️☺️,
vypadá to na nové smajlíky a pokročilé novinky✓,

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze