Link to Windows z Galaxy Note10 funguje i na dalších telefonech od Samsungu

8
Link to Windows z Galaxy Note10 funguje i na dalších telefonech od Samsungu
  • Otestovány byly telefony z rodiny Galaxy S10 a Note9
  • Teoreticky by měl stačit Samsung s One UI
  • Postup zahrnuje instalaci aplikace z externího zdroje

Když Samsung představil svůj poslední přírůstek do rodiny Note, velkou část prezentace věnoval sepětí telefonu s počítačem opatřeným operačním systémem Windows 10. Funkce se jmenuje Link to Windows a umí zobrazovat displej telefonu v okně a kompletně ho ovládat nebo dostávat notifikace o příchozích/zmeškaných hovorech přímo na počítač.

Samozřejmě mnohé v té chvíli napadalo, jestli je taková funkce podmíněna hardwarově, anebo ji zle pomocí softwaru přenést i na jiné telefony jihokorejského výrobce. Druhá varianta je správně a uživatel s přezdívkou Ninjadinogaming na reddit.com popsal, jak toho dosáhnout. Prozatím byly testovány telefony z rodiny Galaxy S10 a Samsung Galaxy Note9, ale teoreticky by měly fungovat všechny, které využívají One UI. Naopak uživatelé telefonů mimo tuto skupiny by se postupu měli vyvarovat, protože může skončit až poškozením operačního systému.

Link to Windows běžící na Samsungu Galaxy S10.

Pokud si na to troufnete, můžete se pustit do postupu, který je popsaný na odkazu výše. Nejedná se ale o nic složitého, nejkomplikovanějším krokem je instalace aplikace z externího zdroje.

Diskuze ke článku
K. V.
a postup je kde?
David Nagy
:D tohle ja uz ale davno pouzivam, byl sem v betatestovani na GooglPlay :D
T
Ja teda nevim, normalne jsem si na gugle play stahl "Your Phone Companion - Link to Windows" ..... na pocitaci nainstaloval aplikaci "Váš Telefon", k tomu me vyzvala uz ta aplikace na androidu ..... vsude jsem se prihlasil, ale stejne to nejede. Jinak zadne nejake sideloadovani nebylo potreba .... Zadny "Link to Windows Service" jsem neinstaloval, proc taky? Asi kdyby to chtelo, tak by si to melo rict ne? Jenom se to blbe toci jak na lagroidu tak na w10 a nic to nedela ...... cili typicka aplikace od microsoftu, jak uz si zacinam zvykat ..... jinak mam note9. PROSTE TO NEFUNGUJE!
Jirka
A co Samsung Flow? Nic?... Ten umí ovládat telefon, přijímat notifikace... Je to už po několikáté co výrobce vítězoslavně představí něco, co už jednou je zavedené a funkční...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze