Po prvním dni má Windows 10 nainstalováno přes 14 milionů uživatelů

45

Ačkoli Microsoft finální Windows 10 vypustil mezi běžné uživatele teprve před dvěma dny, už jsou nainstalované na 14 milionech PC. Informoval o tom prostřednictvím svého blogu.

Windows 10
A takto budou Windows 10 vypadat na vašem PC.

Před pár hodinami o tom Microsoft, jak už jsme uvedli, informoval prostřednictvím svého blogu. Ačkoli se číslo 14 milionů může stát jako veliké, je Microsoft v aktualizačním procesu stále na samém počátku. Už dříve se totiž chlubil tím, že chce Windows 10 dostat celkem na miliardu zařízení.

Pokud ještě Windows 10 na svém počítači nemáte, můžeme vám doporučit náš podrobný návod, jak aktualizaci získat. Případně doporučujeme i článek o tom, co vás při upgradu může čekat.

Zdroje: blogs.windows.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Martin
A já furt nic :D
Tommy
Super, ja take zatim nic, byt ve fronte kde je miliarda zarizeni me moc neba :-D
Hexagon
Ako zistim ci je Windows 10 legalny? Nemam ziadne watermerky a je aj aktivovany. Znamena to,ze je vsetko v pohode a je legalny?
WIN10
Se na to zatím vykašlete, jsem instaloval na DELL XPS 13-2015 a z přechodu ze spánku do normálního režimu bliká obrazovka a rozmazává se. Volal jsem do Dellu a tam mi řekli, že jsem si to neměl instalovat, protože je to nový systém a nemají ovladače, ale na jejich stránkách je přímo napsáno, že tento produkt byl testován a je připraven k přechodu na WIN 10, nejsou ovladače od Intelu. Když je tohle u Dellu u zařízení za 40k, tak to nebude jinde asi lepší. A takový dramatický rozdíl mezi 8.1 a 10 zase není. Hlavně ten prohlížeč Edge je tak fajn, že jsem si musel přejít na Explorer (ano, vím že to není ještě hotové, ale proč to tam teda dávají že?). Tím chci říct, že za ty možné potíže ten přechod nestojí a počkal bych si měsíc až dva.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze