Pětipalcové Oppo R1C zřejmě nabídne safírové sklíčko

7

Jeden veletrh v roce 2015 je za námi, další nás co nevidět čeká, a mohlo by se zdát, že nyní si dají výrobci pauzu. Tradiční možná, ti čínští ani omylem. Například Oppo má v plánu již pozítří tiskovou konferenci, na které představí možná i model R1C se safírovým sklíčkem a slušnou výbavou.

Pokud vás veletrh CES 2015, co se týče mobilních novinek zklamal, mohli byste si to během ledna ještě vynahradit. Tiskové konference plánuje hned několik čínských výrobců a nechybí mezi nimi ani již poměrně známá značka Oppo. V prosinci jsme například slyšeli o modelu U3, avšak dalším želízkem v ohni by mohl být model R1C. Ten samozřejmě ještě nebyl představen, nicméně na internetu se objevilo hned několik fotografií.

Ty poodhalují stylový design, který by údajně měl stát na využití safírového sklíčka na zadní straně. V případě výbavy budeme před sebou mít typického zástupce střední třídy. Pětipalcový displej doprovodí HD rozlišení, na kterém se bude vyjímat operační systém Android. O jeho pohon se postará moderní 64bitový procesor Snapdragon 615 s osmi jádru v sestavení 4+4. Radost jistě udělají 2 GB RAM nebo 16GB interní paměť s možností rozšíření.

Hovoří se také o 13megapixelovém hlavním fotoaparátu a 5megapixelové čelní kamerce. Modernímu telefonu nemůže chybět ani LTE a s ohledem na použití procesoru od Qualcommu bychom se měli dočkat i podpory evropských pásem. Představení Oppo R1C by mělo dle dosavadních informací proběhnout již pozítří, tedy 14. ledna 2015.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Míraa
Možná mohla být větší RAM, jinak vypadá zajímavě. Co se parametrů týká. Vzhled nic přelomového. Neohromí, neurazí. Co mi to jen připomíná :)
Lukes - Ogier
Jestli bude vypadat takhle, tak se mi opravdu libi. I vybava neni spatna. Kdyby clovek mel hlidat vsechny mobilni novinky, tak by musel prestat pracovat a jen koukat na net! :-D:-D:-D:-D
???
Nová Xperia Z4 ??? Já jen že v popisku je něco o Oppu ;) ;) ;)
Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
Já hry nehraju vůbec a při běžném používání, mám zabráno tak 1.9 GB ze 3 GB RAM, takže 2 GB jsou už skoro málo...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze