Pastelové barvy a křišťálový zvuk, to jsou nová sluchátka Motorola Moto Buds

Pastelové barvy a křišťálový zvuk, to jsou nová sluchátka Motorola Moto Buds
Fotografie: Motorola
  • Samotná sluchátka se chlubí 9hodinovou výdrží
  • Nechybí potlačení okolního hluku
  • Na českém trhu je cena stanovena na 1 499 Kč

Příval novinek od Motoroly nečítal jen trojici nových mobilů a sluchátka Moto Buds+, ale premiéru si odbyla i sluchátka Moto Buds, která jsou cenově dostupnější a určená méně náročným. Konstrukčně se jedná o špuntová sluchátka s krátkou nožičkou. Výrobce zvolil také hned čtyři barevné varianty: tmavě modrou, světle modrou, oranžovou a zelenou v odstínu kiwi.

Motorola Moto Buds

Sluchátka se mohou pochlubit 12,4mm reproduktory a nechybí ani potlačení okolního hluku. Počítat můžete samozřejmě i s transparentním režimem, kdy kromě zvuku ze sluchátek uslyšíte dění kolem vás. Párování probíhá standardně přes Bluetooth, avšak využít lze i aplikaci Moto Buds, skrze kterou lze sluchátka nejen spárovat, ale i podrobněji nastavit.

Motorola Moto Buds

Ničím nerušený poslech může probíhat 9 hodin, pokud však připočteme i pouzdro, prodlouží se výdrž až na 43 hodin v případě, kdy nebude aktivováno potlačení okolního hluku. Motorola se chlubím i voduodpudivým provedením sluchátek, která jsou tak chráněna proti dešti či pocení při sportovních výkonech.

Motorola Moto Buds se v následujících týdnech začnou prodávat i na českém trhu, přičemž cena byla stanovena na 1 499 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze