Huawei má opět důvod k radosti. Hodinek Watch GT se prodaly již 2 milióny kusů

11
Huawei má opět důvod k radosti. Hodinek Watch GT se prodaly již 2 milióny kusů
  • Huawei během 1. čtvrtletí prodal 5 miliónů kusů nositelné elektroniky
  • Velký podíl na tom měly chytré hodinky Watch GT

Huawei má v neklidné době důvod k alespoň drobné radosti. Dle informací agentury IDC prodal za první čtvrtletí 2019 v sekci nositelné elektroniky celkem více než 5 milionů kusů. Jedná se tak o meziroční nárůst o 282,2 %. Ještě více může čínského výrobce těšit, že se na tomto čísle značnou měrou podílí nejnovější chytré hodinky Wtach GT.

V dnešní tiskové zprávě bylo oznámeno, že se od října 2018 celosvětově prodaly již 2 milióny kusů chytrých hodinek Watch GT. Huawei může těšit také to, že jsou hodinky vybaveny jeho vlastním systémem LiteOS. Ten se navíc nedávno naučil také český jazyk a hodinky jsou pro české uživatele rázem zajímavější.

Huawei Watch GT

Konstrukce46,5 × 46,5 × 10,5 mm, 46 g, odolnost: ano
Pásekkožený, umělý, vyměnitelný: ano
DisplejPOLED, 1,39" (454 × 454 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 4.2, ne, ne
Akumulátor420 mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 1:00 hodin
Diskuze ke článku
Libor
Jinými slovy byly rozdány zdarma k novému telefonu.
Aje
Sice se nejedná o klasické chytré hodinky, ale o sportovní náramek v těle hodinek. Ale i tak se jedná o hezké číslo. Přeji výrobci ať krizi zdárně překoná a už teď se těším na nástupce.
Michal
Měl jsem hodinky s Android wear, nakonec jsem koupil huawei watch gt. Sice mě mrzí omezený počet ciferníků, ale snad se to brzy zlepší. Také zamrzí nemožnost cokoliv doinstalovat do hodinek. Ale ve finále jsem zjistil že se bez toho dá žít a to že vydrží týden až 14 dní (dle způsobu používání) na jedno nabití je k nezaplacení. Stejně jde z 90% jen o notifikace a hodiny, takže za mě rozhodně podařený výrobek. Můžu v klidu jet na týden pryč a nemusím tahat nabíjecí kabel, nemusím řešit že mi baterka nevydrží do druhého dne... A s kovovým páskem vypadají dobře.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze