PanzerGlass na veletrhu IFA 2024 ukázal ultraodolné sklo i třpytivé novinky

PanzerGlass na veletrhu IFA 2024 ukázal ultraodolné sklo i třpytivé novinky
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Ochranné sklo Ceramic Protection výrobce testuje na pád 320gramové ocelové koule z výšky 2,5 metrů
  • V nabídce neschází ani sklo, jež má minimalizovat vyzařování modrého světla a zároveň eliminovat odrazy

S nákupem nového smartphonu se zpravidla pojí také investice do ochranného příslušenství, ať už jde o sklo, pouzdro či dodatečnou ochranu objektivů fotoaparátů. Na všechny tyto oblasti se přitom zaměřuje renomovaná značka PanzerGlass, která nemohla chybět ani na veletrhu IFA 2024, kde jsme její stánek navštívili a prohlédli si nejnovější příslušenství. V nabídce najdeme ultraodolná ochranná skla využívající keramiku, příslušenství pro zákazníky, kterým jde o soukromí, ale také nové ochranné kryty. Mimo jiné jsme si tak mohli „prohlédnout“ i design iPhonů 16, viz přiložené fotografie.

PanzerGlass
Pro zákazníky toužící po co nejodolnějším ochranném skle bude zajímavou novinkou Ceramic Protection, které má být pětkrát odolnější než nejodolnější sklo této značky. PanzerGlass konkrétně slibuje, že sklo přežije pád 320gramové ocelové koule z výšky 2,5 metrů na sklo bez poškození a zároveň nabídne povrchovou úpravu eliminující otisky.
PanzerGlass
Mezi dalšími typy ochranných skel neschází tzv. Powerful Meets Privacy, které znemožní nahlížet na obrazovku z bočního úhlu apod. Sklo tak má pomoci uchránit citlivé údaje, jako jsou přístupové kódy, hesla apod.
PanzerGlass
V nabídce PanzerGlass neschází ani sklo, jež má vyřešit problematiku modrého světla a zároveň eliminovat odrazy.
PanzerGlass
Velmi oblíbeným prvkem je tzv. Picture Perfect, který se nainstaluje na fotomodul a chrání tak nejen objektivy, ale také celý fotomodul.
PanzerGlass
Pouzdro Smokey je testováno na pády z výšky 4,8 metrů a chlubí se roční zárukou proti zažloutnutí či kompatibilitou s uchycením MagSafe.
PanzerGlass
Jakpak jen asi bude vypadat nový iPhone...
PanzerGlass
V portfoliu výrobce nesmí chybět oblíbené kroužky Hoops, které mohou mít třpytivou úpravu.
PanzerGlass
S ní se pojí také nová nabídka třpytivých krytů.

Je evidentní, že PanzerGlass hodlá dále vylepšovat a rozšiřovat své již také bohaté portfolio ochranného příslušenství, které lze oficiálně zakoupit také v ČR. Dostupnost a cena jednotlivých ochranných prvků má být pro český trh oznámena již brzy.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze