Pantech Vega Racer: špičkový Android s dual-core 1,5 GHz

2

Pantech Vega Racer, nový špičkový smartphone, jeden z možných kandidátů na příštího krále mobilů. V dnešním článku se o něm dozvíte víc.

Tip: přečtěte si také podrobné preview - Pantech Vega X

Pantech Vega Racer je nepřímým nástupcem modelu Vega X, který firma představila na konci roku 2010. Jeho hardware je opravdu špičkový. Základem telefonu je totožný chipset jako v HTC Evo 3D, tedy Qualcomm MSM8660, který obsahuje procesor, který je v případě tohoto modelu přetaktován na velice vysokou frekvenci 1,5GHz, kterou bychom čekali spíše u netbooku. Dále zde nalezneme výkonný grafický akcelerátor Adreno 220.

Pantech Vega Racer - oficiální fotografie

Čtěte: Pantech doublEye (iSKY M-U490S): dvojité oko

Další specifikace modelu Vega Racer nesou také zvučné hodnoty, jako třeba jemný 4,3 palcový LCD displej s WVGA (480×800 px) rozlišením, 1GB RAM a pár kamer - 8 megapixelová hlavní a ta přední pro videohovory s rozlišením až 1,3 milionu pixelů. Pantech Vega Racer běží na Androidu 2.3. Prodej začne u korejského operátora SK Telecom ke konci května. Zatím není jisté, zda se dostane i na další světové trhy. Kromě nového telefonu představil Pantech rovněž i plány na tablet, o kterém brzy přineseme více informací.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
vlado
Nooo tak o takovém mobilu jsem ješte neslyšel :O A to se bude prodavet i v Čechách...todhle by som braaaal:P
klinec
hmmm..nevyzerá zle:) na to by som bol zvedavý že jaká je cena...určite to nie je lacné

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze