Opera Mini vydává verzi 8 pro telefony s Javou

3

Dříve velmi populární internetový prohlížeč Opera mini se stále vyvíjí a aktuálně vychází již osmá verze, kterou využijí uživatelé telefonů s Javou, případně majitelé zařízení značky BlackBerry. Jaké novinky můžete očekávat?

Primární novinkou osmé verze je změna designu, který se více přiblížil verzím dospělejších Oper. Opera vsadila na minimalistický design a vylepšila také úvodní stránku, která uživatelům umožňuje rychleji procházet oblíbené stránky.

Opera mini 8

Hodit se jistě může také vlastní režim, kam si lze umístit karty stránek, u kterých nechcete nic uchovávat v historii. Přibývá také noční režim, který klasickou bílou barvu na pozadí nahradí tmavší, která bude šetrnější pro vaše oči. Opera Mini 8 tak dále prohlubuje důraz na minimální datovou náročnost a navíc přidává ještě možnost si vše uživatelsky regulovat. Například si tak sami můžete rozhodnout, jak kvalitní obrázky si necháte v prohlížeči zobrazit, s ohledem na váš datový limit.

Ačkoliv telefonů s Javou ubývá, Opera Mini se dle vyjádření společnosti stále těší velkému zájmu a měsíčně ji využívá 250 miliónů uživatelů.

Zdroje: thenextweb.com

Diskuze ke článku
René
A co windows phone 8 ?To bylo slibů,že už brzy a nic :( a s VLC je to samé v bleďě modrém.Možná se dočkáme s příchodem WP 8.1.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze