Na Samsung Gear S lze stáhnout první prohlížeč: Operu mini

13

Samsung letos představil chytré hodinky, které nemusejí být spárované s telefonem, neboť plní funkcí mobilního telefonu samy o sobě. Řeč je samozřejmě o modelu Gear S, na který si lze stáhnout vůbec první internetový prohlížeč.

Hodinky Samsung Gear S byly představeny na sklonku srpna letošního roku. Nejde však o ledajaké hodinky. Můžete do nich vložit SIM kartu a využívat je jako běžný chytrý telefon, který je však připnut na vaší ruce. Hodinky nabízejí prostředí systému Tizen, umí telefonovat, psát zprávy a podporují datové přenosy 3G a Wi-Fi. Můžete se tudíž připojit i na internet. Vše se pak zobrazuje na 2palcovém displeji s jemným rozlišením 360 × 480 pixelů.

TIP! Nejchytřejší hodinky naživo: vyzkoušeli jsme Samsung Gear S

Samsung Gear S

Samozřejmě vše musí být podřízeno menší velikosti a tuto šanci vycítila Opera se svým legendárním prohlížečem Opera mini. Ten byl oblíben především na starších telefonech s menšími displeji. Jednak byl přehledný a svižný, a dále dokázal veškeré stránky komprimovat až na 10 % původní velikosti, čímž šetřil data uživatelů.

Samsung Gear S

Opera mini ve verzi 7.5 je tak nyní dostupná také pro hodinky Samsung Gear S, kde se všechny její přednosti hodí. Především zmíněná přehlednost na menším displeji. Ke stažení je prohlížeč skrze obchod Samsung Gear Apps.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
David
Kam sme sa to dostali... Prehliadač na hodinkách, to je niekto tak lenivý ze si nevie vytiahnuť telefón a robiť to tam?
Pivo
No, přeji příjemné prohlížení :) Jaj, zachvíli už se nebudu smát expertům co telefonují s 10 palcovým tabletem, ale i těm co mají hodinky před ksichtem a snaží se něco přečíst :D
Driver
Denně lovím na webu kontakty kterým chci volat ale neznám tel číslo jen třeba : Škoda Auto Mladá Boleslav. Po vyhledání jen kliknu na telefonní kontakt na webu a volám. Nic nemusím přepisovat. Nebo lze ukládat do kalendáře, zápisníku, kontaktů... Tahle Opera Mini je základní povinná výbava Gear S! Kdo tomu nerozumíte, tak ze sebe nedělejte voly!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze