Objeví se brzy Opera Mini i pro Windows Phone?

14

Chtěli byste na platformě Windows Phone jeden z nejpoužívanějších mobilních prohlížečů, kterým je Opera Mini? Dočkáte se, možná to bude už brzy. Vývojáři z Opery potvrdili, že ho mají na svém seznamu.

Jeden z redaktorů ze zahraničního magazínu wp-hub se před několika dny e-mailem dotázal týmu, který odpovídá za vývoj prohlížeče Opera Mini, zdali plánují i verzi pro Windows Phone. Dočkal se zajímavé odpovědi, kde byla Opera Mini pro Windows Phone potvrzena:

„Jsme si vědomi toho, že spousta uživatelů telefonů se systémem Windows Phone by chtěla na svých telefonech prohlížeč Opera. Vývojářský tým Opery má tento prohlížeč na svém seznamu. Oznámíme ho, jakmile bude hotový.“

Je možné, že se dočkáme nejen Opery Mini, ale zároveň i plnohodnotného prohlížeče Opera Mobile.

Opera Mini patří k nejpoužívanějším mobilním prohlížečům, používá ho několik stovek miliónů uživatelů po celém světě, je dostupný pro všechny hlavní mobilní platformy, kromě Windows Phone.

O datu vydání Opery Mini / Opery Mobile pro Windows Phone můžeme jen spekulovat, na tento dotaz vývojáři z Opery ještě neodpověděli. Jakmile budeme vědět bližší informace, určitě vás s nimi seznámíme.

Zdroje: wp-hub.blogspot.in

Diskuze ke článku
miki
Len aby sme si dovtedy nezvykli na IE tak, že ho nebudeme chcieť vymeniť a opera mán bude ukradnutá. :|
sy35
Zvyknout si na zabudovaný IE snad nelze. Je tu ale UC browser a ten je OK, mám ho i na tabletu s...no s androidem, no:) Co mě ale štve, že hledání na webu lupou, tedy Bingem, mě hodí do IE a ne do zvoleného prohlížeče, to je nepěkné.
Milan Kutaj
Milan Kutaj
No konečne :) A taktiež sa môžme tešiť na bezplatnú navigáciu Be-On-Road, ktorá už je vo vývoji :P
fero
Dobrá zpráva, už aby to bylo :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze