OnePlus Two má být představeno v červenci, společnost ukázala prototyp

23

O čínské společnosti OnePlus se v poslední době mluví velmi intenzivně. Naposledy oznámila trvalé slevy modelu One, což je s největší pravděpodobností předzvěst představení nástupce. Toho společnost poprvé ukázala na propagačním materiálu.

OnePlus Two by dle slov spoluzakladatele společnosti, Carl Pei, mělo být oficiálně představeno mezi druhým a třetím čtvrtletím (dle čínské stránky Mydrivers.com už příští měsíc na tiskové konferenci v Číně). Aby toho nebylo málo, společnost na druhou generaci telefonu láká fotosoutěží (na snímcích níže se totiž nachází prototyp modelu Two, jak sama společnost potvrdila).

Navíc jsou údajně známy i ceny, za které by se model Two měl prodávat. Základní model by měl vyjít na 1 999 yuanů (cca 7 800 Kč bez daní), což by znamenalo, že nástupce bude o něco dražší než původní One.

Pokud vás zajímají specifikace modelu, můžeme doporučit náš dřívější článek, který je odhaluje.

Zdroje: news.mydrivers.com, phandroid.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Ať si to strčí za klobouk, zase bude velké halo a nakonec podobná šunka jako jednička.
Cojecoje
tomas
Než ten telefon dorazí do Česka tak budou "Vánoce". A za pár měsíců bude zastaralý, protože po novém roce budou zas jiné novinky. V česku bude stát dražší model min 13 000 kč.
Martin
A to ako teraz, ked na Slovensku operatori s pokryvanim LTE nikam neponahlaju, to ako tunak v CR mame sklopit usi a radovat sa z highend telefonu bez podpory LTE? Nehnevaj sa na mna, ale aj na Slovensku sa LTE pomaly rozsiruje, a mozes sa stavit, ze 3G sa uz nikam okrem sucasnych lokacii nedostane. A tym, ze sa dnes telefon kupuje vacsinou na 2 roky, by bolo rozhodnutie kupit novy telefon bez podpory LTE z mojho pohladu velmi nerozumne...

Plus, nikto podla nepotrebuju net uprostred lesa, ale na mnohych dedinach by nebolo rozumne mobilne internetove pripojenie naskodu, a pripojenie cez EDGE v dnesnej dobe sa za rozumne rozhodne povazovat neda...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze