OnePlus Nord CE4 potvrzen. Co vše bude umět?

10
OnePlus Nord CE4 potvrzen. Co vše bude umět?
Fotografie: OnePlus
  • Velkým lákadlem bude 100W drátové nabíjení
  • Potěšit by mohl Snapdragon 7 Gen 3
  • Nasazen bude i kvalitní AMOLED displej

OnePlus připravuje další novinky střední třídy a již 1. dubna světu oficiálně představí OnePlus Nord CE4. Abychom si čekání ukrátili, rozhodl se výrobce na svých stránkách odtajnit nejen vzhled připravované novinky, ale také klíčové prvky výbavy.

OnePlus Nord CE4

Začněme u displeje, neboť půjde o kvalitní AMOLED panel s jemným Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Novinka by měla poskytovat i dostatek výkonu na všechny běžné činnosti. Využije zbrusu nový procesor Snapdragon 7 Gen 3 od Qualcommu, který bude spjat s 8GB operační pamětí typu LPDDR4X. Dostatek dat pojme 256GB úložiště UFS 3.1. Komu by to však přeci jen nestačilo, jistě využije slot pro až 1TB paměťovou kartu. V součtu tak bude telefon schopný pojmout obří porci dat, která bude vyhovovat už snad všem.

Dost možná větším lákadlem modelu Nord CE4 však bude velmi rychlé 100W drátové nabíjení. Prozatím neznáme kapacitu baterie, avšak výrobce slibuje, že na celodenní výdrž bude stačit 15minutový pobyt na nabíječce. Ke kompletnímu nabití pak pravděpodobně dojde za necelou půl hodinku pobytu na nabíječce.

OnePlus Nord CE4 se bude nabízet v barevných variantách Dark Chrome a Celadon Marble a představení proběhne v úterý 1. dubna. Právě v první aprílový den se dozvíme veškeré podrobnosti o tomto telefonu.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Prozatím neznáme kapacitu baterie? jak neznáte když je to Ace 3V která má 5500mAh jen to má pro další trh název Nord CE4 který je úplně stejný jako Ace 3V.
Lukas Vrabel
Lukas Vrabel
Vobec nie. Ace 3V bude globalne vydany ako Nord 4. Tu sa jedna o Nord CE4 a to je uplne iny telefon

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze