Kovový OnePlus Nord 4 výhodně v předprodeji. S pořádnou slevou a sluchátky zdarma

Kovový OnePlus Nord 4 výhodně v předprodeji. S pořádnou slevou a sluchátky zdarma
Fotografie: Mobil Pohotovost

Dnešním dnem odstartovaly předobjednávky nového OnePlus Nord 4, který tak opět přitápí kategorii smartphonů střední třídy. Novinka láká na neotřelý kovový design, velmi slušnou výbavu i sympatickou cenu. Speciálně u Mobil Pohotovosti jej předobjednáte se slevou až 1 300 Kč a skvělá sluchátka OnePlus Nord Buds 3 Pro dostanete jako dárek.

Čínský gigant OnePlus dnes v italském Miláně představil svého letošního koně oblíbené řady Nord. 120Hz displej o velikosti 6.74", 50Mpx fotoaparát, osmijádrový vlajkový čipset Snapdragon 7 Gen 3, obří 5 500mAh baterka s rychlým 100W nabíjením a prémiové kovové zpracování, které mezi současnými telefony s křehkými skleněnými povrchy je skutečnou raritou.

OnePlus Nord 4

To jsou hlavní přednosti nového OnePlus Nord 4, který je k dispozici ve dvou povedených barevných provedeních i dvou kapacitách, 12GB/256GB a štědřejší 16GB/512GB, která je hned v rámci předprodeje zlevněná o slušných 1 300 Kč. K oběma modelům navíc dostanete parádní sluchátka OnePlus Nord Buds 3 Pro jako dárek. 

OnePlus Nord 4